SEMESTER och dagsform!

22 juli, 2014
22 juli, 2014

Halloj!

Tiden bara flyger iväg denna underbara sommar. :) Helgen som gått har jag och Hannes spenderat på västkusten uppe hos Hannes mamma och Bengan. Sol och bad tre dagar i rad och mycket god mat. :) Vi var även och såg Winnerbäck i fredags, det var en fantastisk fin sommarkväll och väldigt mysigt. Självklart har det varit lite inslag av träning också. I lördags åkte vi även in till Varberg och köpte glass, riktigt gott. Jag tog tre kulor, of course. 😉

IMG_2831Solnedgång i vackra Varberg

IMG_2823Hannes, Marita och Bengan på Winnerbäcks spelning

IMG_2909Chinsen gick oförskämt bra denna dag. :)

IMG_2833Vem älskar inte toalett-selfies 😉

Jag har dietat sedan i början av Maj, har inte varit en 100% strikt men har undvikt socker så mycket som möjligt och ätit ”cleant” som man så fint säger. Jag har ändå lyckats få till formen helt okej och lagt en bra grund till kommande tävlingsdiet. Så nu när semestern officiellt har börjat så kommer jag släppa lite på tyglarna under dessa 4 veckor och inte vara lika noga. Njuta lite extra så att säga. Samtidigt ska jag inte frossa, dels för att det är rätt onödigt och dels för att jag har Crohn’s sjukdom så min mage mår inte speciellt bra av frosseri (detta har jag lärt mig genom den hårda vägen då min karaktär inte alltid är att lita på :) ). Tänkte berätta mer om min sjukdom men det blir i ett kommande inlägg. Så summan av kardemumman, nu är det dags att äta lite mer och inte tacka nej när det erbjuds desserter. 😉 Och speciellt inte nu när jag och Hannes åker till Kroatien imorgon, wohoo!! Det ska bli sååååå kul, skönt och gott. :)

IMG_2732Dagens rygg. Kommer nog bli finfint till Decembercupen 😉

Träningen fungerar finfint och jag är just nu inne i en högreps-period. Som tidigare nämnt är det Kristian Sewén som numera är min coach och som levererar grymma träningsscheman till mig. Jag kör på rullande schema så jag tränar på tills min kropp känner att det är dags för en vilodag och då slänger jag in det. Tycker det fungerar bäst för mig att göra så. Morgon-PW har nästan blivit en vana nu och jag försöker få till en om dagen, ibland går jag på kvällen istället, det spelar inte så stor roll. Jag går inte enbart för ett fettförbränningssyfte, utan jag går mest för att jag mår bra av det. Det blir som en avkoppling (fast det är ansträngande) och en chans att rensa skallen lite. Att man bränner lite fett samtidigt är bara en bonus. :) Oftast lyssnar jag även på någon podcast. Body Radio är ju stående på topplistan men just nu är jag även helt såld på Mordutredarna från P3. 7 avsnitt om hur mordutredning i alla dess former går till och fungerar. Väldigt intressant och spännande, så den rekommenderar jag verkligen! Som framtida lärare måste jag ju lägga in; Det är kul att lära sig nya saker!

Har även införskaffat mig en Polar Loop. En grym och rolig aktivitetsmätare som är väldigt peppande och som man kan synka med både mobil och dator. Eftersom du har den runt armen hela dagen är det ett bra sätt att hålla koll på din aktivitetsnivå. Jag ska även komplettera med ett pulsband för ett mer exakt förbränningsresultat. Jag har ju kommit igång ordentligt med mina roddintervaller nu och där är det ju perfekt för att t.ex se sin maxpuls. 😉

IMG_2763Jag och mr. loop. :) Finns att köpa på BreezeFitness.

Nu måste jag packa klart inför vår resa, väskan känns redan för tung så måste kanske omfördela lite och ransonera bort några klädesplagg. Att det alltid ska vara så svårt att veta vad man ska ha med sig och inte. 😉 Så jag avslutar med en bild från dagens pass så får ni följa mig under vår resa på instagram istället där jag heter: jannieek

Foto 2014-07-22 13 04 26

Ha det bra sålänge!

Kram// J

kommentarer, 489 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jannie

Posts Google+