Träningsresultat 7v in och en massa kolhydrater

21 februari, 2015
21 februari, 2015

Ja hur går då egentligen träningen för mig just nu? Har senaste veckan känt mig lite ”sliten”, dock kan jag inte förvänta mig någonting annat då min kropp ger och presterar över förväntan hela tiden. Har kört mycket hinderbana och roddintervaller det sista så det medför också att jag känner mig lite mer ”tömd” än vanligt. Samtidigt som jag vet att mycket sitter mentalt för det är inte bara träningen som jag vill prestera i utan det är så mycket mer än så som försiggår för damen här. Så mitt mentala tillstånd behövde nog en vecka och bara få vara lite ”efter” och på lite moln för att också orka vara stark hela vägen in i mål. .

Men för att återgå till träningen lägger jag mycket fokus på att behålla så mycket styrka som möjligt även om jag lägger om min träning för att vara mer uthållig inför tävling. Men att träna knäböj, marklyft och bänkpress även under diet gör att jag behållt en stor del av styrkan.

Nu är det 7 v in till tävling och vågen har stått stabilt runt 55 kg med ett relativt högt intag och resultaten har kommit där efter. Vilket har blivit ett klart bevis på att styrkan till och med kan öka under diet sålänge man tajmar sitt näringsintag! Högst upp på min lista står kolhydrater! Det är någonting jag aldrig skulle utesluta ur min kost.

Imorse stod vikten på 54,6 kg och jag gjorde en helgrym serie över förväntan på mitt träningspass!
Böj: 5*5 -90 kg samt 3*3 97;5
Mark 5*5 110 kg (utan bälte)

Dessutom satte jag en liten utmaning hos mig själv, att klara av att göra en chins med halva min egna kroppsvikt som extravikt. Men efter måååånga pass så kom jag äntligen upp :-D.

Detta innebär också att jag närmar mig mitt mål sakta men säkert även under tävlingssattsningen!
Målet är 200% av kroppsvikt i böjen samt att med denna viktskillnad kunna göra samma serie som jag gjorde på min rookietävling i styrkelyft, där jag lyckades få upp 150 kg i mark. Vem vet om satsningen landar i klass 57 denna gång och inte klass 63 vid min nästa styrkelyftstävling! Men inget kommer gratis och det är bara upp till mig själv hur mycket jag väljer att lägga ner för att uppnå alla mål man har. Men nu är det trots allt fullt fokus mot AF!

IMG_1533.PNG

IMG_1514.PNG

Jag och fantastiska Pia Jansson på förra helgens Team träff. Får alltid massor av ny och positiv energi när hon är i närheten.

IMG_1531.PNG

En formbild från veckan som återigen fick mig att landa och blicka bakåt. Det är viktigt att göra det ibland, som jag också tidigare har skrivit. Att kunna ge sig själv beröm och vara nöjd och stolt över sig själv och det man uppnår. Ingenting kommer som sagt gratis och det ligger mycket slit bakom, men man får heller inte glömma hur många skratt och lyckorus som kommer av allt slit. Vad det än är man tar sig för!

IMG_1504.JPG
Lånar en bild från Michaela Augustsson som är tagen på Decembercupen 2014. Ett riktigt härligt gäng från Team MMsports och BodyScience som tävlade och gjorde fantastiska prestationer!

Detta året är jag som sagt en STOLT representant av Team Body Science. Någonting som fått mig att vilja kriga och slita ännu mer, en riktig motivationsboost kort sagt. Tror det bor en liten krigare i denna damen trots allt, för än har jag inte gett mig och jag ger mig ännu mer järnspikar på att jag ska bli ännu bättre! Det börjar som sagt i huvudet, för finns viljan så finns de bästa förutsättningarna 😀

 

VÅGA TRO PÅ DIG SJÄLV OCH GE ALDRIG UPP DIN DRÖM!

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+