Våga vila och våga njuta av att göra det!

13 februari, 2015
13 februari, 2015

IMG_1368.JPG

Nu var det ett litet tag sedan jag skrev sist. Tycker att jag själv har fått ner en hel del på min blogg även om jag inte har speciellt stor erfarenhet av att blogga. Men som alla säkert vet så kommer det veckor då man inte har tid med någonting annat än alla dessa måsten samt arbete. Jag har i princip flyttat in i mina väskor den sista tiden. Den lilla tid som finns över går till att utföra mina träningspass och på ett så bra och fokuserat sätt som det går när det är mycket i vardagen. Det som gör att de flesta av mina pass blir bra under hektiska perioder är att jag tränar på morgonen. Då kan jag ha mest fokus och energin håller i sig under hela passet, man får hitta sina vägar som sagt.
Under veckan som gått har jag lyckats få med mig många dunderbra pass. Tunga böj, mark, bänk, chins och dips. Jag har även startat igång med att träna hinderbana vilket jag har funnit glädje i att göra! Både variation från ”det vanliga” samt att det är krävande på ett helt nytt och effektivt sätt. Det kommer bli min ”cardio” fram till tävling samt den fantastiska rodden. Annars är cardio någonting jag starkt drar mig från att träna, intervaller it is!
Men så kom denna fredagen, en hektisk vecka men med fantastiska träningspass och en fantastisk kropp! Så idag fick det bli total fri eftermiddag! Då jag bara kommer hem lägger av mig alla väskor och intar återhämtningszonen! Då inser jag också hur dålig jag är på att faktiskt vila, det som är det viktigaste i hela hjulet för resultat. Att bara vara, vila och njuta av att göra det. Så denna fredag kommer bestå av endast det och vad är bättre än att då läsa en väldigt intressant bok?

IMG_1505.JPG

En bok som jag verkligen rekommenderar att läsa! Förstå sig själv och vårt beteende till mat och hur olika typer av mat påverkar det! Finns att köpa på MM Sports!!

Lägger även upp en liten TBT bild från reppowerfinalen. En av de roligaste utmaningar jag tagit mig för i mitt liv. Hoppas fler av er där ute ställer upp i år!

IMG_1244.PNG

Och en ”halv” formbild som får mig att behålla min motivation framåt. Att vikten håller sig stabil på ett väldigt högt energiintag. Någonting jag är väldigt stolt över att ha uppnått, då jag efter DC planerat mitt eget energiintag och förlitat mig helt och hållet på att mina kunskaper håller. Efter en lång diet är det lätt att gå upp en hel del onödig vikt. Många ”släpper” tyglarna och överäter mängder utan att tänka på att vår förbränning behöver tid och vänjas vid högre intag igen. Jag har successivt höjt mitt intag med BRA mat och med stort fokus på bra kolhydrater vilket har gjort att kroppen hållt en bra balans.

IMG_1477.JPG

Nu kör vi hårt mot nya mål, fullt fokus och vila när koppen säger att du behöver det! Våga tro på dig själv och ge aldrig upp din dröm!

kommentarer, 246 Visningar

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+