En liten smygtitt på formen sådär med tävling i sikte:-D

1 februari, 2015
1 februari, 2015

 

Ja nu är det tävling i sikte. Då är det klart att man smygtittar lite på formen. Men slutligen är det ändå styrkan som räknas och med tanke på att jag legat väldigt nära tävlingsvikt under en ganska lång tid nu känner jag efter ordentligt att energin är på plats och att styrkan är kvar och successivt ökar.
Någonting som verkligen inte försvunnit är den där viljan att bli bättre än tidigare. Jag har intagit min ”bubbla” för ett tag nu där jag lagt väldigt stort fokus på mig själv och min träning samt mitt arbete. Jag har dokumenterat mina resultat och skrivit ihop min plan fram tills tävlingsdagen. Så nu återstår det att se om MIN plan håller ända in i mål:-D! Och att kroppen är med mig även denna gång!

IMG_1435.JPG

:

En svartvit liten smygtitt på formen. Resten återstår att se när det närmar sig. Nu kommer jag lägga in ännu mer fokus och lita på att min plan håller hela vägen in i mål!

IMG_1459.JPG

IMG_1474.PNG

Och sist men absolut inte minst! Öva, öva, öva… Det du vill bli bra måste du öva, och när du blir trött på att öva, öva ännu mer 😀

 

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+