Min alldeles egna resa!

17 mars, 2015
17 mars, 2015

Ja och det börjar närma sig mål på denna ofantliga lärorika resa. I slutet av förra året/början på 2015 bestämde jag mig för att sätta gasen i botten och sattsa på att köra någon av vårens tävlingar i AF. Jag bestämde mig för att göra denna resa helt på egen hand. Lägga min kostplan, träningsplan, min alldeles egna resa helt enkelt. Jag valde att göra detta då allting jag gör och tar mig för ska leda till att jag kommer ett steg närmare mig själv och lära känna ännu mer av mig själv. Jag tävlar för att jag älskar att mäta mina prestationer med mina tidigare, utmana mig själv på många olika plan som näst intill är omöjligt utan dessa satsningar jag gjort.
Inte trodde jag i slutet av förra året att jag i april 2015 skulle få min första sanktion från SKKF att få tävla utomlands och en vecka senare stå i Malmö för ännu en omgång. Denna resa har knappa 4 veckor kvar till mållinjen och den har bjudit på
mot och medgångar, lärorika träningspass men framförallt har den bjudit på prövningar, mentala prövningar. Som har handlat om att jag varit tvungen att lita och våga tro på mig själv. Att under flera tillfällen lita på att det man gör är det rätta och att kunna säga till sig själv, när det är som värst, att man är jäkligt bra. Jag har lyckats finna sätt att pressa min kropp till gränser jag aldrig någonsin trott varit möjligt och jag har insett vilken fantastisk kropp jag fått och byggt upp. Denna resa har fått mig att inse att det inte finns några gränser för vad man kan klara av och att det ända som kan hindra mig är jag själv.
Nu är det finalen som är kvar och jag kommer kriga in i mål, det liksom brinner i mig. Hoppas kroppen är med mig in i mål !

Har även fått chansen att vara med i en artikel som kommer publiceras i Body Science Magazine. Håll utkik på www.bodyscience.se för att läsa om hur jag tränar ben under en tävlingssattsning som denna!

IMG_1670.JPG

IMG_1666.PNG

IMG_1643.JPG

IMG_1631.PNG

IMG_1665.PNG

IMG_1604.PNG

IMG_1601.PNG

IMG_1605.PNG

kommentarer, 320 Visningar

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+