Resan som aldrig tar slut

20 juni, 2015
20 juni, 2015

Nu var det ett tag sedan som jag uppdaterade här. Jag har varit i fullt fokus på att hitta tillbaka till min balans. Jag har efter SGP och LOADED pendlat väldigt mycket mentalt. Min kropp har krävt en lång återhämtning som också inneburit en väldigt blygsam viktuppgång.
I slutet belastades min kropp med väldigt mycket stress vilket har tagit tid att bli av med. Det är väldigt lätt att vara kvar i de mentala banorna man har under diet. Då man planerar allt i minsta detalj och mot slutet när energin är väldigt låg stressar man lätt över saker man vet att man måste göra. Allt det där som hör till vardagen.
Nu börjar jag äntligen känna att jag inte stressar och att min kropp kan slappna av och återhämta sig på riktigt.

Jag körde i vilket fall som helst reppower för några veckor sedan där jag återigen presterade över förväntan. Jag till och med vann den kvalomgången vilket jag absolut inte ställt in mig på med tanke på att jag visste att min kropp inte var på topp just då. Jag brände av totalt 145 repetitioner totalt vilket till och med blir svårslaget för mig i nästa omgång!
Men en skön känsla är att man även i motgångar kan se en utveckling på många plan vilket är mitt mål med allt jag tar mig för.
Jag ser riktigt mycket fram emot finalen som går i slutet av november då det är ännu tyngre vikter, vilket jag ÄLSKAR!
Jag kommer vänta med AF och köra mot mitt långsiktiga mål, styrkelyft. Att slipa teknik och vänta ut att kroppen lägger på sig lite i vikt. Har några kilon kvar till den viktklass där jag hör hemma.
Glad midsommar till alla och glöm inte att tro på er själva, även under motgångar. För utan motgångar finns inte heller

IMG_2002.JPG

IMG_1997.JPG

IMG_2008.PNG

IMG_1995.JPG

kommentarer, 238 Visningar

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+