Ett nytt kapitel i mitt liv

14 april, 2015
14 april, 2015

Efter denna sattsning mot Loaded & SGP har jag bestämt mig för att helt fokusera om för ett tag. Detta kapitel kommer att utesluta allt vad som heter vikt och utseende. Jag kommer helt och hållet fokusera på min styrka, energi och att hitta tillbaka till min balans.
Jag har nu gjort min anmälan till reppower som går av stapeln den 30 maj under MM sports jubileum. Det kommer att hjälpa mig att fokusera helt på min styrka och att ha så mycket energi som möjligt.
Detta innebär också att jag kommer att gå på en såkallad ”reverse diet”. Den går ut på att långsamt höja intaget efter tävling och under tid tillföra fler och fler varierade livsmedel till min kost. Jag lägger med glädje över upplägget på den duktiga Peter Pepz Jegefalk för ett tag som kommer styra detta för mig. Nu ska kropp och knopp få vila och återhämta sig på alla plan som bara går!

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+