Med bara TIMMAR kvar!

1 april, 2015
1 april, 2015

Kan inte fatta att jag redan är här! För 4 veckor sedan hade jag endast ställt in mig på Sweden Grand prix som går av stapeln nästa helg. MEN nu är det bara timmar kvar innan det bär av mot Danmark och Loaded Cup. Mitt sista ordentliga pass på gymet gjorde jag tidigt söndag morgon och då låg fokus på total blodgenomströmning, teknik och att få med mig den bästa av känslor inför fredagens tävling. I lördags avverkade jag det sista benpasset inför fredagen och jag är otroligt förvånad över hur min styrka lyckats hålla så bra som den gjort ända fram. Jag känner inte riktigt igen migsjälv denna gång, då jag är så van vid att behöva deala med en hel del tokiga hjärspöken på många plan, denna gång har de varit på ett helt annat plan för mig både fysiskt och psykisk. Men det är lite därför jag gör denna resa och det är lite därför jag älskar den, det är meningen att man ska utvecklas och till det positiva eller hur ;). Det ända som fortfarande och alltid har varit typiskt för mig är att jag går in i min egen lilla bubbla veckor innan tävling och fokuserar enbart på mig själv, framförallt under och runt mina träningspass. Detta kan uppfattas som arrogans eller ignorerande beteende av andra men så är inte fallet, det är bara någonting jag måste göra för mig själv och för att jag ska lyckas med det jag vill göra.

Från söndagen fram till igår har jag varit på gymet och gjort det som jag glömt av hur man gör nästan, myspass. Bara kört igenom kroppen med extremt lätta vikter, kunnat ta långa vilor och stretchat lite där emellan. Sedan har det såklart fått plats med lite egoboost i form av posering och några vändningar mellan seten. Någonting jag fokuserat på dessa pass är att stretcha ut hela kroppen riktigt ordentligt. Jag har insett att jag har lite svårt att öppna upp ordentligt när jag gör mina sidovändningar så har fokuserat på att stretcha ut axlar och bröst. Så denna veckan har helt enkelt bestått av att bara mysa och rå om hela kroppen på alla vis.

Det som är det bästa med dagen före dagen är ju den där underbara känslan man har i hela kroppen. Man har sattsat och gett så mycket av sig själv under så lång tid och målet är bara timmar bort. Nu finns det ingenting man kan göra annorlunda, bara följa planen ända fram och stressa av så mycket det bara går. Bara känna hur kroppen laddar och hur ens mentala fokus ställs om helt. Att få packa alla matlådor och äta det där lilla extra som ger kroppen lite extra energi gör dagen före dagen lite extra speciell.

Alla har sina egna sätt att ladda upp på och mitt sätt är helt enkelt detta. Sedan blir det en och annan massage veckan innan också för att bara slappna av det där lilla extra. Denna eftermiddag består av att fixa och trixa med de sista matlådorna, packa och bara njuta.

IMG_1694.PNG

IMG_1605.PNG

IMG_1732.PNG

IMG_1727.JPG

Med en väldigt kolhydratsfylld mage njuter jag av solen på min balkong. Den kan man aldrig få för mycket av!

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+