Projekt NR1-2015!

5 mars, 2015
5 mars, 2015

Ja nu äntligen drar det ihop sig. Har kämpat för detta mål under väldigt lång tid och nu är det bara slutspurten kvar! De sista veckorna har verkligen ställt mig och min mentala styrka på prov på många olika sätt.
Nu är jag anmäld och klar till Sweden Grand Prix som går av stapeln den 11 April i Malmö. Denna veckan och in på mitten av nästa får avgöra om det blir ännu en tävling i samband med denna. Jag tävlar för att jag tycker det är så otroligt roligt. Hela biten gör mig så laddad och energifylld, att till och med i perioder under sattsningen få känna sig tom på energi och sätta sin mentala styrka på prov. Att under flera veckor få vara nervös över form, uthållighet och bara hela tävlingen i sig. För att sedan dagarna innan få känna hur hela kroppen laddar för att kliva upp och ge ALLT, det man så länge har tränat för – VINNA ÖVER SIG SJÄLV! Hela resan är att vara en vinnare och det gäller alla som sätter ett sådant mål och tar sig i mål. Som jag alltid skriver, nu återstår det att se om kroppen håller hela vägen in i mål, denna gång är det nog att se om mitt mentala håller ända in i mål. Det mentala är det ända som kan stoppa mig för min kropp är förbi för länge sedan 😀

IMG_1615-0.PNG

IMG_1581-0.JPG

IMG_1604-0.PNG

IMG_1605-0.PNG

IMG_1392.PNG

Och en TBT från decembercupen!

Tro på dig själv och ge aldrig upp din dröm!

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+