Helgen som varit, teamträff och massor av träning

20 januari, 2015
20 januari, 2015

Jag påbörjade detta inlägg precis hemkommen från årets första teamträff. Det är lika roligt varje gång att träffa många av team medlemmarna i bodyscience och mm sports team. Många har precis tävlat, vissa ska tävla, alla med samma brinnande intresse för träning möts och delar erfarenheter, diskuterar och reflekterar kring frågor som berör träning och tävling.

Under träffen fick jag chansen att dela med mig lite av min historia och jag berättade om mina erfarenheter kring mina tävlingssattsningar och framförallt dc 2013 och 2014. Jag beskrev kontrasterna mellan min diet inför 2013 och 2014. Jag pratade vidare om hur viktigt det är för mig att ha min balans mellan kost, vila, ”vardag” och träning. Precis det som jag skrivit om här i tidigare inlägg. Idag insåg jag hur roligt och givande det är att få dela med sig av sina egna erfarenheter till andra. Att få höra sig själv prata och faktiskt åter igen få bekräftelse på vad som är viktigt för mig själv. Hur viktigt det är för mig att ha en bra balans i min vardag med kost, träning och vila. Jag inser åter igen hur viktigt det är för mig att sträva efter en hälsosam livsstil och alltid må bra i det jag gör. Men det finns ingen annan än du själv som kan svara på vad som får just dig att må bra. I vilket fall som helst var det superkul att få berätta sin resa för andra och jag hoppas att jag bidrog med några kloka ord. Jag delar gärna med mig av min resa, mina erfarenheter och min kunskap och hoppas att det kan hjälpa andra!

I helgen har jag även tillbringat mycket av tiden på gymet till att öva teknik. Teknik i böj, bänk å mark framförallt. Öva på mina svagheter helt enkelt. Men en del tunga set blev det allt ändå. Även lite tunga dips, vilket jag älskar att träna!

IMG_1408.JPG

IMG_1411.JPG

IMG_1414.PNG

Kommentarer

kommentarer

isabellee

Posts Google+