Om mig, min debut och planer för dom kommande månaderna

22 januari, 2016
22 januari, 2016

12290554_10153293134126172_888176857_oMitt namn är Henrik Otterström, bor i Halmstad och är född 91. Jag har styrketränat ett tag men bara 3-4 år med seriös kost och träning. Det var efter midsommar 2015 jag bestämde mig för att tävla efter ha gjort en egen diet på fyra månader. Med tanke på kunskaperna jag hade inom träning och kost så var jag väldigt nöjd med resultatet. Det var vägning av färdig lagad mat och kyckling, ris och broccoli som stod på menyn i 4a månader! Jag tog kontakt med min coach och anmälde mig till Decembercupen och luciapokalen med 13 veckors uppbyggnad och 12 veckor diet framför mig. Resultatet blev mycket bättre än vad jag hade tänkt mig! Det blev en första plats i Decembercupen och en sjätteplats i luciapokalen. Redan under Decembercupen så tyckte jag det var riktigt kul och att detta var något jag ville fortsätta med!

Nu har jag haft december som ”fri” månad innan jag började dieta efter nyår. Jag är anmäld till Battel Of Scandinavia som går av stapeln den 2 april men blir nog även någon av dom andra vår tävlingarna om allt går som det ska! Jag är 173 cm lång och tävlar då i men’s physique -178.

 

Jag hoppas det var intressant läsning och att ni vill fortsätta följa min resa!

kommentarer, 250 Visningar

Kommentarer

kommentarer

henkeotterstrom

Posts Google+