Halva dieten passerad

13 februari, 2016
13 februari, 2016

7 veckor kvar och halva dieten till första tävlingen är avklarad!
Det är nu det börjar synas mer och mer för varje dag som går vilket motiverar än något fruktansvärt mycket! Jag väger nu 81,7 kg men finns massvis kvar att skala ner! Jag har haft en låg rep vecka med tyngre vikter och känner fortfarande att krafterna sitter kvar trotts Low days!

Jag var och knäckte ryggen rätt igår efter känt att jag har ont i ländryggen! Han knäckte och gjorde den rak fast fick lite värre besked än jag tänkt mig! Ryggen har varit sne en längre tid vilket har gjort att jag tränat snett och byggt musklerna snett. Det har resulterat i låsningar i bäckenet osv…. Nu på efterhand så faller alla pusselbitar på plats. Varför man har ständiga kramper i låren varför just benspark ger en sån fruktansvärd kontakt och varför egentligen hela min mage är sne . Man måste lyssna på kroppen ibland också! Nu måste jag träna rehab och göra kroppen lika stabil upptill den andra träningen vilket är jätte positivt men egentligen så är ju ännu mer träning det sista jag behöver. Men det är bara att göra!!

Idag blir det ben i vanlig ordning! Det ska bli intressant och se om det känns annorlunda nu när mina ben är lika långa och inte skiljer en cm .

Trevligt helg!!

kommentarer, 147 Visningar

Kommentarer

kommentarer

henkeotterstrom

Posts Google+