Nu kör vi igång

8 juli, 2016
8 juli, 2016

Hallå!
Tänkte köra igång denna bloggen igen. Mina inlägg kommer vara om träning och min utveckling mot scenen igen.

Min satsning är nu att bygga muskler och komma tillbaka till scen så fort som möjligt! Men jag ska vara nöjd med utvecklingen innan jag börjar dieta igen så jag inte kommer upp på scen utan utveckling. Jag har inte uteslutit Men’s physique helt men tanken är att jag ska prova på CBB vid nästa tävling.

Jag känner att jag ligger lite efter och därför måste jag träna hårt och följa kosten bra för att lyckas utvecklas. Semestern är här och det lagas mycket god mat men jag ska följa dagarna efter kostschema och äta lite godare på kvällarna.

Imorgon är det lördag och på lördagar fyller vi på så vi får mycket energi för veckan ;)!

Kommer även fortsätta med filmer på snapchat ifrån träningarna.
Snapchat: Henkeotterstrom

Ska även hålla inläggen lite kortare så det blir läs vänligt :)!

Trevlig helg!

kommentarer, 84 Visningar

Kommentarer

kommentarer

henkeotterstrom

Posts Google+