En vecka utan kolhydrater till måltiderna

29 januari, 2016
29 januari, 2016

9 weeks out

Jag har haft så kallade lowdays denna veckan då jag plockat bort kolhydraterna från mina måltider och ersatt med grönsaker som gurka,tomat,paprika,broccoli. Det har varit någon dag jag varit lite hungrigare än vanligt men i det stora hela så har det flutit på väldigt bra och är så värt det när man ser resultatet.

Imorse (fredag) hade jag invägning och formkontroll. Jag har tappat 1,4kg denna veckan och ligger nu på 83 kg (-5,6kg). Jag tycker kroppen har utvecklats väldigt mycket med att linjerna börjar komma fram mer och att musklerna syns tydligare. Styrkan har funnits där hela veckan och det är väldigt viktigt för att kunna utföra passen fullt ut.

Imorgon blir det påfyllning och benpasset kunde inte komma mer passande! Jag kör mitt vanliga schema fast lägger till lite kolhydrater på 3 måltider för att fylla på lite!

 

image

kommentarer, 220 Visningar

Kommentarer

kommentarer

henkeotterstrom

Posts Google+