4 veckor – 1 månad kvar!!

6 mars, 2016
6 mars, 2016

image

 

En månad kvar.. Helt otroligt att det bara är en ynklig månad, 4 veckor kvar till det är dags att ställa sig på scen brun som om man varit utomlands hela livet! Ska bli kul att visa upp vad man slitit för i 13 veckor med tidig morgonkardio till sena träningspass på gymmet !

Allt flyter på väldigt bra, fortfarande inga problem med något vilket är väldigt skönt! 88,7 < 79,7 kg ligger vikten på och man har börjat få litet diet ansikte nu .

Nu blir det slit, svett och tårar denna sista månaden. Nytt kostschema flög in på mailen igår ifrån coach Fredrik Jönsson! Påfyllningsdagarna är borta och minus 900 kcal om dagen. Mer avslöjar jag inte .

Sista månaden var kaos för mig förra tävlingen med allt som skulle göras. Man ska sola solarium, raka hela kroppen, smörja sig, och ständigt kissa MM . Jag hoppas jag kan ta det lite lugnare denna gången men kissa kommer jag nog inte ifrån !

ciao !!

 

image

kommentarer, 187 Visningar

Kommentarer

kommentarer

henkeotterstrom

Posts Google+