det ska kännas att man lever

9 december, 2014
9 december, 2014

Dag 5 av 7 jobbdagar avklarade och ja det börjar kännas av nu. Känner mig väldigt sleten nu och konstant hungrig och trött. Imorse försov jg mig till och med så pass att jag bara hann göra 30 minuters cardio istället för 50. Hade ändå ställt 6 alarm men somnade trots det om. For upp ur sängen sen kan jag säga. Linnea var med och körde cardio och lite trevligare med lite sällskap.

Jobbade bara till kvart i 1 men det var segt idag. Såååå skönt att komma hem. Ligger nerbäddad i sängen med TVn på i bakgrunden och massa ljus tända. Skulle ge vad som helst för en burk med kakor här bredvid mig nu men nä, får väl nöja mig med min Celsius haha… Längtar till julafton nu, då får jag frimål. Gillar inte julmat sådär värst mycket som vissa gör, jag äter mest skinka, lite korv och lite köttbullar men det är mest känslan av att få äta. Och lite risgrynsgröt med saftsoppa till efterrätt. Inte ätit en enda pepparkaka heller så det blir det nog med. Fick ju äta förut på mina lördagar, inte vräka i mig haha, men jag fick äta lite liksom. Valde ofta antingen en god frukost eller nåt gott på kvällen. Men eftersom vikten inte velat ge med sig så plockades det bort. Eller Daniel sa jag fick ett litet frimål på lördagar men jag kände det är lika bra att köra all in till julafton nu så man känner man är värd lite julmat 🙂 Vikten går på rätt håll iaf och likaså formen så jag har kunnat slappna av nu på senaste.

IMG_0007

och jag bjuder på denna färgglada bilden då det är tisdag idag, och det betyder ben och rumpa. Jag ska först ta det lugnt en stund till innan jag tar itu med all disk och matlagning. Suck. Inte alls sugen på det men men, what to do?!

Kommentarer

kommentarer

helenes

Posts Google+