Söndagstrött

14 december, 2014
14 december, 2014

Har krupit ner under två täcken och känner verkligen INTE för att ta mig upp härifrån. Men.. Ett ryggpass ska avverkas ikväll så har bara en halvtimme på mig att ligga här och lyssna julmusik och dricka celsius. Paulina ska köra rygg med mig idag så ska möta henne på gymmet klockan 6. Ibland kan det behövas en träningspartner som drar en igenom vissa pass!

Har jobbat 7-16 och körde cardio därinnan. Var ovanligt pigg imorse och det var skönt. Har varit pigg hela dagen (antagligen pga de två lediga dagarna) men har frusit något jävulskt. Vill gå i ide nu och vakna till sommaren. Längtar efter sol och värme, bara ligga påstranden och inte göra ett skit. Men har långa mörka vintermånader kvar innan dess. USCH! Förlåt om jag låter gnällig men blir så jävla deppig av detta.

IMG_5074.JPG

Ikväll ska jag jävlari lägga mig i tid. Äta direkt efter gymmet sen sova. Lika lång dag väntar imorgon. Hoppas på ny energi i samband med ny vecka.

kommentarer, 204 Visningar

Kommentarer

kommentarer

helenes

Posts Google+