rastlös

16 december, 2014
16 december, 2014

dag 2 i sjukdomens tecken har inletts.

Eller ja, känns lite bättre om jag ska vara ärlig. Halsen känns inte lika mycket som igår och har nog inte velat bryta ut ordentligt. Huvudet känns fortfarande gröt dock och jag är så jädra trött. Har inte sovit såhär mycket på jag vet inte hur länge. Igår vaknade jag vid kvart över 6 men somnade om vid 8 igen, sov som en stock, när jag vaknade en gång och skulle gå på toa orkade jag knappt öppna ögonen och när jag satte mig på toaletten tände jag inte ens och helt plötsligt satt jag och nickade till på toan haha. Snacka om trött! Sov iaf till halv 3 och sen försökte jag hålla mig vaken genom att vika tvätt och laga mat och sådär, så jag skulle kunna sova inatt. Men sov en stund till sen vid 6 tiden och jag tänkte att jag aldrig skulle kunna somna sen. Men somnade vid strax efter 12 ändå, riktigt trött var jag också, och sen sov jag tills klockan ringde klockan 9. Tänkte det var bäst att ställa den annars sover jag hela dagen. Låg kvar en timme innan jag orkade ta mig ur sängen och fixa lite frukost. Nu avverkar jag ett avsnitt The Walking Dead och funderar på att gå ut en runda och få lite friskluft om en stund. Kan inte bara ligga här inne och ruttna… Helt sjukt vad rastlös man blir. Saknar träningen haha, men att låta kroppen vila är ett måste. Och jag tror den gillar det :)

Imorgon är det ett möte på jobbet om timbankstiden, så jag tror nog jag ska försöka mig på att gå dit. Hoppas jag piggnar till tills imorgon! Annars har jag inte så mycket kul att dela med mig av 😉 Får helt enkelt se hur fort kroppen vill bli bra. Känns skönt att det är bättre än igår iaf, och frisk luft kanske gör susen! Hoppas.

IMG_5175.JPG

kommentarer, 238 Visningar

Kommentarer

kommentarer

helenes

Posts Google+