Delmål 1 avklarat

13 december, 2014
13 december, 2014

ÄNTLIGEN visar vågen på under 70kg. Trodde ett tag att det aldrig skulle hända. Som jag bråkat med den jävla vågen. -1.6kg denna veckan och lyckan var ett faktum när jag såg siffrorna. Att komma under 70kg har varit ett delmål för mig och jag trodde ärligt att det skulle gå fortare.. Jag startade på 75.4kg och idag stod vågen på 69.8kg. Hoppas det fortsätter gå neråt nu! För dessa veckorna har fan knappt varit roliga haha, när dieten började var det en dans på rosor, men när kroppen inte ville gå ner och upplägget har ändrats några gånger och cardion har höjts så är det inte längre en dans på rosor. Jag vet inte huuur många gånger jag fått bita ihop och tränga undan tankarna på att skita i det och ge upp. För tro mig, jag har tänkt tanken så många gånger under de senaste två månaderna. Och det känns inte så bra att man redan tänker så och det är läääänge kvar. Men det är sjukt frustrerande att lägga så mycket energi, tid och psyke på något för att sen inte få utdelning för det. Det är där problemet har legat.

Och även idag, när jag stigit av vågen och skickat in formbilder till Daniel kom tankarna igen. Att formen fortfarande släpar efter, att jag inte har haft någon ätardag på två lördagar och får vänta till julafton och att jag är så JÄVLA hungrig numera. Men när Daniel skrev var det som att de tankarna bara for iväg. Jag blev taggad igen, på att kämpa vidare. Lite pepp var verkligen vad jag behövde höra. Några ord som kan göra så stor skillnad! Och det är ju bara 1 och en halv vecka till julafton så det ska jag nog klara 😉

IMG_4957.PNG

Så jag begav mig ut på veckans sista cardio, en lugn promenad utomhus i solen faktiskt. Var riktigt skönt och avslutade rundan med att gå inom maxi och handla lite nödvändiga grejer. Jag går aldrig ute numera då jag har förflyttat min cardio till bandet inne på gymmet. Dels för att det är fruktansvärt kallt ute och jag avskyr det, och dels för att jag köttar mer då. Cardion nu är dubbelt så hård som tidigare när jag gick utomhus. Har svårt för att verkligen gå fort och bli svettig när jag går utomhus och helt plötsligt går man och lunkar försjunken i sina tankar. Medans jag på gymmet går så fort jag bara orkar och ökar både lutning och fart efterhand. Kan ha varit detta som gjort att vikten börjat samarbeta? Men det känns också i kroppen. Jag känner mig mycket tröttare och framförallt hungrigare nu när jag kör så. Men, shit’s gotta be done.

Kul iaf att ÄNTLIGEN gå åt rätt håll. -0.7 förra lördagen och -1.6 denna. Vågar man hoppas på 1kg nästa lördag? Hade varit awesome! Sen vet jag såklart att siffrorna på vågen spelar ingen roll egentligen. Men det är mest ett riktmärke på att se att det faktiskt går neråt. Hade lika gärna kunnat stå 78 eller något. Bara jag vet att slitet ger utdelning så är jag nöjd. För det är inget mysigt med att gå på diet, man kan inte ”bara ta något att äta” när man är hungrig och man kan inte bara skita i en träning för att man vill kolla på TV istället. De flesta dagar går det bra och man klarar det finfint men vissa dagar avskyr man det och man har ingen lust alls till någonting och det enda man vill är att äta ihjäl sig. När man står emot sådana dagar och ÄNDÅ tar sig till gymmet och ändå äter sina matlådor ja då känner man sig riktigt duktig 🙂 och oftast blir man på bättre humör efter träningen 😉

Man får helt enkelt se målet framför sig hela tiden, och det kommer vara värt det när man står där sen och minns allt slit och man får äntligen visa upp det på scen!

IMG_4831.JPG

IMG_4952.JPG

Kommentarer

kommentarer

helenes

Posts Google+