Så var denna luciadag över

13 december, 2014
13 december, 2014

Och så även min lilla ledighet. Jävlar tiden gick snabbt. 2 dagar bara susade förbi! Lite smått ångest för kommande vecka som börjar imorgon 7-16 likaså måndag och tisdag. Jaja! Tiden springer i vilket fall som iväg och jag hinner inte med alls haha!

Firade mormor idag och det var mysigt. Var massa kakor och tårta där som hon ville propsa på mig men jag höll mig till min quinoa och kyckling samt mitt fullkornsris och kyckling… Men kakorna såg riktigt goda ut!! Men min familj och släkt förstår mig och vet att jag dietar nu så det var inte mycket snack om saken :) de är nyfikna och frågar en del och det tycker jag är kul! Mamma och pappa och resten av min familj stöttar mig helt och det är riktigt skönt! Pappa har aldrig riktigt gillar sådana extrema grejer men han har gonat till sig och tycker det är kul att jag hittat något jag tycker är så roligt 😉

IMG_5039.JPG

IMG_5043.JPG

IMG_5040.JPG

Jag begav mig sen till gymmet för ett baksida lår och rumppass och fasen vad grymt det blev!! Bestämde mig för att ändra om lite, och sagt och gjort så fick det bli! Supersetade mest och körde verkligen på kontakt, kramp i röven när jag var klar!

Det blev först lite uppvärmning i form av rörelseträning och stretch.

– Först ut var breda hacksquats i en maskin superset med smala hacksquats i en annan maskin. Tryckte hela tiden med hälarna. 10-12×3 sen 15×1 (på båda)

– utfallssteg med stång åt sidan superset med breda frontböj. 10×3 8×1 6×1

– sittande lårcurl superset med raka marklyft. 10-12×4

– hipthrusts 12-15×5

– hipabductor dropset x 3

– lite blandade magövningar och stretch

Riktigt bra pass iaf :) ska köra detta nästa gång med!! Sjukt kul var det. Blev tjejmys en stund sen med Felicia och Lydia innan Felicia skulle jobba natt.

IMG_5070.JPG

IMG_5065.JPG

IMG_5050.JPG

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgonbitti! Lång söndag väntar… Godnatt!

kommentarer, 228 Visningar

Kommentarer

kommentarer

helenes

Posts Google+