Måndag igen

8 december, 2014
8 december, 2014

IMG_4142.JPG

Här hittar ni mig just nu! Denna stunden har jag längtat efter hela dagen haha. Efter en kall celsius i soffan. Nästan allt gjort för idag, bara träningen med. Bröst och axlar idag, och ja jag är faktiskt taggad för en gångs skull på det passet.

Har jobbat 7-16 och körde 50 minuters cardio på gymmet innan dess. När klockan ringde imorse var jag tröttare än tröttast och var inte så sugen på denna dagen alls. Somnade vid 11 igår efter att ha jobbat delad tur och tränat däremellan. Men denna dagen har gått riktigt bra trots allt :)

Det känns inte alls jobbigt att dieta heller. Och jag är så lättad över det. Förra dieten var ett helvete. Vantrivdes på jobbet och med en kass diet på det kändes det som att jag skulle gå isönder ibland, men glad jag tog mig igenom det. Har haft så fina människor runt mig hela tiden som gjort att jag fixat det. Mina kollegor på förra jobbet gjorde verkligen så jag stod ut så pass länge som jag gjorde innan jag valde att säga upp mig (utan ett nytt jobb på G). Det beslutet var ett av de jobbigaste jag gjort men ett väldigt bra sådant. För jag hamnade där jag är nu, och jag trodde faktiskt aldrig jag skulle trivas så bra som jag gör där, på något jobb! Jag har aldrig riktigt tyckt något varit roligt osv av de jobb jag haft. Inte heller gymnasiet, då jag valde fel linje. Och trodde ett tag att det är jag som inte tycker om att jobba bara (haha!!) Men detta jobbet är guld värt. Man får så mycket tillbaka genom själva jobbet (jobbar i hemtjänsten) och kollegorna är lika fantastiska :) man vill knappt åka hem ibland! (Jo klart man vill haha, men sitter gärna kvar och pratar efter jag slutat istället för att räkna ner minuterna) kan inte riktigt fatta hur bra jag trivs och hur bra jag mår i livet! Dieten OCH livet det rullar alltså på som det ska.

Nu ska jag snart åka och träna. Först slappa lite till :)

kommentarer, 165 Visningar

Kommentarer

kommentarer

helenes

Posts Google+