Full rulle

6 december, 2014
6 december, 2014

Hej igen!

Först vill jag bara säga att jag jobbar på att få det se vettigt ut här! Med grader osv. Orkar inte riktigt ikväll…

Som sagt så har jag äntligen kunnat sätta mig i soffan och ta det lugnt. Nåja, någorlunda iaf. Har fortfarande potatis i ugnen och fullkornsris på spisen som väntar på att bli klart. Vill bara gå och lägga mig.. Riktigt trött! Och jag som haft vilodag idag haha :) bra dag har det varit. Började på bästa sätt när vågen äntligen vill samarbeta och efter det kunde inget slå ner mitt humör! Har bråkat med vågen flera veckor nu så är på tiden att det går neråt.

Igårkväll började min ”7dagariradpåjobbetperiod” och idag har jag jobbat 7-17.15. Slapp iaf gå upp klockan 5 för att köra cardio idag eftersom jag redan är klar med veckans cardio! Skönt :) skulle jobbat till 16 men var kris så stannade kvar lite längre innan jag skyndade mig till stan igen för att möta upp tjejerna för en timmes Laserdome-spelande! Jag älskar det! Så jävla roligt haha. Det var riktigt kul iaf och härligt att träffa dom :) Sen skulle dom ut och festa medans jag drog hem.

En annan var tvungen att dela upp och frysa kött och foodprepa. Gud det tog tid. Hade 3kg nötfärs, 2 kg ryggbiff, 1.5kg entrecote, 1.3 kg nötgrytbitar och 2 kg rostbiff som alltså skulle delas upp, vägas, märkas och frysas. Jävla jobb med det! Men nu är frysen full med kött iaf! Jag och pappa var nämligen och storhandlade kött i Mjöllby på ett charkuteri där, igår. Hur perfekt som helst. Det är kött från djur som fötts upp med 5 mils omnejd, som dom köper in och slaktar och styckar själva. Dessutom är det billigare kött än i affären! Jag fick allt mitt kött för strax över 900kr.

IMG_4048.JPG

Imorgon blir också en lång dag. Delad tur på jobbet vilket betyder 07-12.45 och sen 15.45-22. Ska passa på att åka och träna däremellan, blir rygg imorgon! Funkar när man har delade turer så sällan som jag har, men suger ju att man har 4 dagars jobb till efter det. 7-16 på måndag… Suck! Haha men jag överlever :) tur man trivs!

IMG_4056.JPG

kommentarer, 268 Visningar

Kommentarer

kommentarer

helenes

Posts Google+