Alltid är det något

9 december, 2014
9 december, 2014

Jag börjar bli så less på min kropp!! Den vill inte alls samarbeta som jag vill. Ända sen tävlingen i våras har den ena skadan avlöst den andra. Först var det ländryggen, och mitt i allt det rök menisken på högerknät. Nu har både min vänstra skuldra och min vänstra armbåge börjat spöka. Dessutom är knät inte helt läkt, det ömmar emellanåt och knäpper varje steg, känns som något skaver. Men hoppas fortfarande att det ska bli bättre, ringde och pratade med en av mina sjukgymnaster och han tyckte vi skulle avvakta, så får hålla koll på det och ta det väldigt försiktigt med knät. Länden är ÄNTLIGEN okej. Jag har i princip inte ont alls längre. Tog bara över ett halvår och flera månader med smärta. Usch ja även där är jag försiktig nu för jag vill inte hamna där igen.

Det senaste är då min vänstersida, den strular som fan. Har ju alltid haft väldigt utstående skulderblad och det var något jag började jobba med direkt efter tävlingen då min backpose inte går att få till ordentligt just för att dom sticker ut så mycket. Det har gått rätt bra, eller ja, den högra skuldran har gått in riktigt bra. Men vänsterskuldran sticker ut riktigt mycket och det blir så stor skillnad. Känner mig konstant sned och går och försöker rätta till mig själv hela tiden men det är svårt. Den axeln är dessutom lägre än den högra och det är nästan omöjligt att få ordentlig kontakt i vänster axel, skuldra, lats, biceps. Hur mycket jag än ändrar vinkel och sådär, och det ja det börjar ju synas och det suger. Vet inte om det är för att skuldran sticker ut, men riktigt jobbigt iaf. Ska höra med Per (min kiropraktor) på torsdagkväll. Jag har alltid något strul när jag kommer dit haha. Har inte varit där på 1 månad nu så ska bli skönt, känns att det behövs.

Sen är det ju även armbågen. Fick det häromveckan när jag tränade axlar. Gör ont när jag sträcker ut armbågen helt och ömmar om man trycker på utsidan. Gör ont när jag bär kassar och när jag t.ex. kör axelpressar osv. Ska kolla upp det med, men tills dess ligger jag lågt med övningar som påfrestar armbågen med.

IMG_6364 Processed with VSCOcam with p5 preset

kommentarer, 353 Visningar

Kommentarer

kommentarer

helenes

Posts Google+