Fredagsmys

12 december, 2014
12 december, 2014

Gud vad det blåser ute. Kan inte sova för det känns som min balkong håller på att slitas av! Stormen Alexander är här, så har hållt mig inomhus ikväll och hoppas det är lugnare imorgon!

Ledig idag efter 7 dagars jobb och det var väldigt behövligt och skönt får jag säga. Låg kvar i sängen från 9 till halv 11 och bara myste. Ingen cardio idag så passade på att ta tillvara på tillfället. Åkte till mina föräldrar sen och åt frukost. Massa äggvita, ett helt ägg och keso med hallon. Nomnom! Men saknar gröten liiiite 😉 men bättre såhär! Jag hjälpte mamma att julpynta lite och umgicks lite med henne och pappa sådär, härligt 🙂 lyssnade på julmusik och pratade massa.

Åkte direkt till gymmet därefter och drog av ett grymt axelpass! Kändes riktigt grymt så gick nöjd hem sen. Blev lite axelpressar både i maskin och med fria vikter, frontraises, sideraises i dropset, drag till hakan dropset och några för baksida och lite till gott och blandat-övningar. Brändes ordentligt i slutet!

IMG_4816.JPG

Imorgon är det lördag och det är invägning! Har en bra känsla i kroppen och hoppas jag når mitt mål 😉 formbilder ska också skickas till danne och sen är dagen igång. Det blir cardio, kalas för mormor, rumpträning och filmmys med Felicia. Sen är det dags att jobba igen pp söndag! Tiden går fort…

IMG_4724.JPG

Kommentarer

kommentarer

helenes

Posts Google+