Crossfit Holistic, Mums som i MM!! ;-)

17 mars, 2013
17 mars, 2013

Hejsan! Träning, jobb, diet….allt flyter på! 🙂 EM närmar sig med stormsteg, men det känns skoj! Jag börjar bli riktigt tävlingssugen! Här i Luleå har det varit soliga och fina dagar i veckan, men KALLT!!

Crossfit Open pågår just nu i hela världen. Det är sammanlagt över 100 000 som är med och tävlar om att ta sig vidare, slutmålet är Crossfit Games, alltså VM! Här på Crossfit Holistic är det flera som är med och kör, bl a min Markus! Jag blir riktigt sugen själv också, men får ha fokus på min tävling i nuläget.. Nedan är en bild från i torsdags när Crossfit Holistic hade invigningsfest och de körde ”Open” samtidigt. Jag var med och dömde! De kom en massa folk och var härlig stämning! Om ni bor här i Luleå och inte har varit där någon gång så tycker jag verkligen att ni ska komma och testa ett pass. På onsdagar kl 19-20 har de ”prova på-pass”. Ni kan även kika in på www.crossfitholistic.se för mer info!

Denna och nästa vecka är jag med och är lärare på en PT-utbildning här i Luleå, håller f f a i anatomi-biten. Så det blir HEL-dagar på gymmet för mig. Oftast kör jag ett pass själv innan  studenterna kommer, och sedan ett pass efter dagens slut också. Tur att man trivs på gymmet! 🙂

Nedan ser ni delar av mitt kvällsmål (flera chokladbollar har redan slunkit ner i magen…)! Vem har sagt att det behöver vara tråkigt att gå på diet! 😉 I de här chokladbollarna har jag faktiskt bara blandat Body Science Casein protein: double rich chocolate med havregryn och vatten. Jag avslutade med att rulla dem i lite Stevia och sedan in i frysen en stund! Med lite jordgubbar till så blir det extra smarrigt! Supergott och enkelt!

Ha en trevlig kväll!!! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+