Julmys i Ljungby!! :-)

23 december, 2012
23 december, 2012

Hallå! 🙂 Idag har jag, Markus och min lillebror Andreas varit på Ikea i Älmhult. Det ska tydligen vara Sveriges största Ikea, är nybyggt där! Vi hade faktiskt stora delar av varuhuset för oss själva, det var julpyntat och fint där och man kom i riktig julstämning.

Det blev en lååång roadtrip för mig och Markus ned till Ljungby ifrån Luleå!! Vi åkte i onsdags kväll och första stoppet blev i Umeå hos Jocke och Angelica. Stort TACK för att vi fick bo hos er och för trevligt sällskap av dig Angelica (Jocke var iväg på jobb i Ljungby av alla ställen….)! Sedan for vi vidare till Västerås. Vi kom fram dit på torsdag kväll. Vi mötte först upp våra goda vänner Niclas och Frida en snabbis, sååå kul att ses Frida, saknar dig! Sedan hem till kära vännerna Fredrik och Ellinor där vi sov över! TACK igen för boende och sååå trevligt sällskap. Tidigt fredag morgon bar det av vidare mot Ljungby! Skönt att komma hem över jul!!

Weiii, imorgon är det julafton!!! Funderar på att bli så här lockig i håret då! Man måste ju kanske anstränga sig för att bli lite fin så man kan charma tomten när han kommer och få några paket! 😉

I Västerås hann jag med ett snabbpass på morgonen (kl 05.45) på Ironsport Club på Hälla, mitt kära gamla gym! Det kändes precis som vanligt att komma dit och köra, blev lite axlar! Igår körde jag rygg och mage på Bodycenter här i Ljungby! 🙂 Idag får det räcka med en promenad! Jag laddar inför julaftons-passet imorrn på morgonen. Då ska jag få med mig min lillebror till gymmet. Han tränar på gym mycket regelbundet, en gång per år med mig på julafton! 😉 Förra året körde vi överkropp så jag tror att det får bli ben imorrn. Han tränar dock många gånger per vecka, klättring är hans grej.

Vår julgran här i Ljungby! 🙂

Ikväll är det julmys med familjen och bingolotto på schemat! 🙂 Ha en mysig kväll alla! 🙂

Helena Forsén

Posts Google+