Body Science Magazine Reportage

11 mars, 2015
11 mars, 2015

Förra veckan så spenderade jag och Andreas Bruzelius en hel förmiddag för plåtning och skrivning på ett reportage som kommer att sträcka sig från nu och fram mot den dagen jag går på scenen. Här kommer man att kunna följa mina framsteg och få en inblick i hur jag tänker kring allt som har med diet, träning och även den mentala biten att göra.

Första artikeln är nu ute, håll till godo 

 

http://www.bodyscience.se/2015/03/nedrakningen-atta-veckor-ut/

kommentarer, 350 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |