CrossFit it is

7 juni, 2015
7 juni, 2015

Första after worken som jag deltog i med MM Sports vad ett Crossfit pass på Vagnhallen här i Göteborg.

Det var det första och också det enda som jag har kört. Det va skitkul, as jobbigt och sjukt effektivt. Hade inte en tanke på att börja då men de senaste månaderna har lusten grott mer och mer. Jag börjar fascineras utav starka fysiker, inte stora muskler nu asså utan en stark kropp, en uthållig,mångsidig och hälsosam fysik. Träningen har lixom ingen riktig mening, glöden är lite borta. Kör ett mark och bänk pro­gram parallellt nu och det är kul men vad om 5 veckor då när dom är slut?!

Idag vad det iaf på 1-års jubileum för Vagnhallen och jag var förbi med en liten blomma, grattade och kollade på tävlingarna. Sjukt kul, grymma tjejer och killar och nu är motivationen totalt.

Senare på kvällen cyklade jag ner till gymmet och möts utav min solstråle Fernanda i receptionen. Sagt och gjort,hon är på, vi kör?!

Här kommer lite bilder från dagen:

 

Jag, Pernilla och Lisa har funnit varandra genom världens bästa Martin Brinde som vi alla har som PT. Underbara brudar <3

Grundarna till Vagnahallen- Sharam och Fredrik

Pernilla och Lisa försöker vinna varsitt BikramYoga kort genom att utföra ”yoga poser”?! Hmmmm….. hahaha

Grymt begåvad konferencier!

Finalisterna presenteras

Action! Grymma atleter!

Ser ni mitt namn?! Hooooppas att jag vinner ett par skor nu!!!!!!!!!!!!!!

 

Vem klarar av att hålla längst?!

Pernilla!!!

Missa solstrålen Johanna ifrån Celsius men hon kom iaf tvåa! <3

Lycklig Pernilla över 1a platsen

 

 

TACK alla goingar för en toppen dag!

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |