Läppförstoring med fillers

24 november, 2015
24 november, 2015

Dagarna går så fort. Det är full rulle på jobbet med alla tävlingar och mässor som äger rum under november/december, Först ut denna helgen var Decembercupen i Lund och jag har knappt hunnit landa skall jag erkänna. Väskorna står fortfarande halv uppackade, svor högt när jag insåg att det inte fanns någon ledig tvättid idag när man har sin lediga dag. Det får helt enkelt bli att vara superwomen och tvätta på kvällen efter träningen och jobbet imorgon.

På torsdag så packas väskorna igen och vi sätter oss på tåget till Stockholm och fitnessfestivalen. Det blir en 3dagars lång cirkus och jag måste erkänna att man är sjukt taggad inför detta!

Idag är iaf min lediga dag, den är fullbokad med ”tavarapåmigsjälv” aktiviteter. Frisören, ansiktsbehandling och massage. Jag lyckades få in alla dessa saker på en dag och känner att det är mkt välbehövligt. Det är lätt att man bara rusar på i ett högt tempo och inte hinner ta vara på sig själv. För mig är det en investering att göra dessa saker, man mår så mkt bättre och alla vet att insidan speglar utsidan. Du får vad du ger kroppen och just nu är jag i stort behov utav detta.

Det har varit mycket fixande för mig de sista veckorna, jag kom till en sådan punkt där jag kände att det får kosta lite vad det vill men det är viktigt för mig att känna mig fin och fräsch. Jag är uppväxt men att det viktigaste är inte hur man ser ut, man skall vara naturlig, inte ändra på något, vara sig själv, osv, osv. SJÄLVKLART håller jag med om dessa punkter men kan man ändra på något som man är mindre nöjd med så skall man göra det. Livet är för kort för att gå runt och känna sig missnöjd över något på sin kropp. Har du förutsättningarna ekonomiskt och hälsomässigt, dvs inga allergier eller sjukdomar som hindrar dig så ser jag ingen anledning att låta bli.

Förra veckan var jag på Salong Oss och la in fillers i läpparna. Jag har gjort detta två gånger innan varav den första gick det rakt åt hellvette. Kroppen ville absolut inte acceptera detta och sparkade bakut. Kapslade in det och allt samlades i stora klumpar istället för att fördela det fint i läppen. Jag hade ju aldrig gjort det tidigare så jag visste ju inte hur det skulle kännas eller se ut. Att det skulle bli svullet det visste jag ju så tyvärr väntade jag med att ta kontakt med läkarna, det resulterade i att jag fick åka in akut och ta ut det samt sätta en kortisolspruta i läppen. Det gick som tur var bra och jag slapp ärr och vidare komplikationer. Fråga mig inte vad som hände för jag är inte tillräckligt insatt men det gjorde iaf att jag blev avskräckt i 3år.

När jag flyttade hem till Göteborg så började jag gå på Salong Oss, jag gick dit för att vaxa mig och hade även en väninna som på den tiden gjorde naglar där. Jag lärde då känna Patric som äger salongen och nämnde för honom vad jag varit med om för några år sedan. Vi pratade igenom det lite och jag gick hem för att läsa på och tänka. Patric jobbar inom vården och har med det både utbildning och lång erfarenhet inom just detta, vi pratade igenom vad vi skulle göra om det uppstod liknade komplikationer och jag kände mig även mer beredd på att känna av symptomen.

Så i Juni detta året bokade jag tid första gången och det gick så bra! Jag var i himlen, jag fick de där fina läpparna som jag önskade mig för några år sedan och jag blev knappt svullen denna gången. Jag visste även att Patric stod beredd om något skulle hända och det var en stor trygghet.

Förra gången la jag in 1 ml Restylane ochdet blev fint, dock har jag ganska lite volym från början så denna gången önskade jag lite mer. Vi kom därför fram till Juvederm Volift även där 1 ml. Eller vi och vi, Patric rekommenderade jag jag litar blint på hans omdöme. Vi använde även en annan metod, han gjorde ett litet hål i sidan, ty vid mungipan och gick in från det hållet och fördelade det inifrån kan man säga. Lite svårt att förklara men det var iaf mycket bättre. Blev inga blåmärken som man annars får efter se små sticken som görs på läppkanten och jag blev knappt något svullen.

Smärtan var mindre och jag tycker nog att resultatet blev betydligt mkt bättre. Svårt att säga om det beror på annan metod eller annan typ av filler men nöjd är jag iaf!

Jag skall tillbaka om inte för många veckor för att göra nästa behandling lite tätare inpå, det skall ge lite långvarigare resultatet. Efter det så fyller man ca var 6e månad.

Jag rekommenderar ALLA som är missnöjda ed sina läppar att göra detta. Gör man det med lite ”stil” och anpassar det efter sitt ansikte så blir det mkt snyggt och det blir även naturligt om du fyller lagom. Man måste tänka att de som har gigantiska läppar har fyllt MYCKET och många gången. Du får INTE det av en behandling. Är du inte nöjd så går det ju också bort om några månader.

 

Bild från denna gången

Före och efterbild från i våras

Patric erbjuder gratis konsultationer så boka en tid med honom och låt han berätta om hur man gör och vad som händer i kroppen. Det är enligt mig ett pyttelitet ingrepp som är helt ofarligt och SÅ snyggt!

Jag har även fått möjligheten att ge mina vänner 20%rabatt på dessa behandlingar, bara nämn mitt namn vid bokning så fixar han det.

Vill också poängtera att jag får inte mina behandlingar gratis, självklart så dök den kommentaren upp när jag skrev detta på Facebook förra veckan. Vilket jag uppskattar och respekterar, den tanken är helt naturlig. Jag betalar precis som alla andra nämligen. Jag skulle aldrig göra en behandling och rekommendera den om jag inte menar det, såpass mkt respekt har jag för människor runt mig. Detta är alltså inget sponsrat inlägg utav mina egna åsikter och starkaste rekommendationer.

Må gott mina vänner!

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |