Matleverans och chokladbollar

2 juni, 2015
2 juni, 2015

Regn, regn och åter regn! Sjukt tråkigt att vara ledig dessa regniga dagar!!!!!

Dock så ger det ju tid till att fixa massa saker som man aldrig har tid till annars.

Fick matleverans imorse, har ju tappat det helt nu och handlade faktiskt mat på nätet i helgen! Haha, kl 09.15 så ringde det på dörren och två påsar mat levererades. Handlade sådant som jag brukar köpa med undantag för några nyheter som jag va sugen på att testa. Fick en rabattkod på 200kr som jag kunde använda vid köp över 500kr så fyndade ordentligt!!!!!!! Jag är fynddrottningen och rabattprinsessan, blivit lite av en hobby. PS. vill ni ha kod så kan jag skicka en inbjudan, då får jag även en ny rabatt kupong så alla blir vi vinnare ju!! 😀 skicka mail till mig: gabriella.sporrefalt@hotmail.com så mailar jag tillbaka 😀 DS.

När jag ändå va på lata humöret så passade det ju bra att jag hade beställt hemstäd just denna dag, 13.00 ringde det åter på dörren och jag lämnade lägenheten, ner i tvättstugan för att slänga i lite tvätt och sedan iväg för att fixa lite ärenden på frölunda torg.

15.00 kommer jag hem till en nystädad lägenhet!!!!!!!! SÅÅ värt det, älskar det, kommer aldrig sluta med denna tjänst! Har egentligen inget emot att städa men tiden räcker ju aldrig till.

Nu har jag bestämt mig för att mysa ner i soffan 2h framför en film innan träningen väntar. När det regnar så får man unna sig lite extra go saker så som chokladbollar.

Recept:

1dl havregryn

1dl casein double rich chocolate

2msk kakao

100g svarta bönor (mosa med en gaffel)

150g kvarg

0.5dl sötströ

1tsk arraksarom

1msk starkt kaffe

cocos att rulla i

Bara att blanda ihop allt och låta stå kallt en stund. Mina har nu stått ca 15min i frysen och dags att plocka ut dessa och sätta på en film.

Ha en mysig regnig tisdag mina vänner

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |