När dieten går för bra

23 januari, 2015
23 januari, 2015

Även om inte många vet det så började jag smydieta redan 1/1. Efter en redig nyårsmiddag i mkt trevligt sällskap så var motivationen på topp. Vägde in på stabila 62.1kg och 3veckor senare (idag) vägde jag in på 59kg. Detta innebär att dieten går skrämmande bra ju, lite för bra nästan. Det skall tilläggas att 1kg var nyårsmiddagen och de glasen vin som slank ner lätt den kvällen men måste ändå ge mig själv en liten klapp på axeln för detta grymma jobb. Jag vet, osvenskt att säga att man är duktig men jag är riktigt stolt och motivationen är inte ens i närheten av att försvinna. Den är exakt lika stark som den 1/1. Frågar är om man skall hålla sig till plan A eller om man skall våga och vinna, planera om men planera rätt. Det är ju många roliga tävlingar inom räckhåll och jag börjar inse att tiden inte är ett problem längre.

Val av bikinifärg är iaf gjord och även sömmerska. Min fantastiskt duktiga vän Malin skall få äran. Det är så himla roligt med alla dessa planeringar och förberedelser, saknat det!!!!!!!!!!

Jag gör mitt upplägg själv denna gång, planerar allt från kost, träning, tillskott, vila, cardio, jobb osv osv.

Har tänkt dela med mig utav detta, det är ingen raketforskning, det är inget för alla men det funkar finemang för mig.

Utöver mig själv så har jag 8st tjejer som jag skall hjälpa detta år. Dessa är utspridda på olika tävlingar och säsonger så känns tryggt och riktigt roligt att jag har fått deras förtroende. Det är nog inte alla som vet, inklusive mina adepter. Fick frågar igår vart jag lärt mig allt faktiskt. Fört och främst så har jag en PT utbildning i ryggen och har jobbat flera år nu med viktminskning. Detta är ett ämne som jag verkligen brinner för. Tycker man att ngt är kul och intressant så blir man för eller senare bra på det om du frågar mig. Ingen är den andra lik och det är en utav de anledningarna till att jag verkligen tycker att det är så kul. Ibland tar det några vänder innan man träffar rätt men en kund och för varje runda så lär man sig ngt nytt. Finns inga regler här utan alla är unika. Sedan jag började jobba på MM Sports så har jag inga kunder alls och säger nej till alla frågor om personlig träning då tiden inte finns. Dock så lär jag mig jätte mkt i butiken, pratar ju om detta ämne dagligen och läser på om detta lika ofta.

Detta är mkt som jag har användning utav när jag coachar tjejer i en tävlingssatsning. Dessutom har jag den inställningen att allt löser sig alltid och det är ett lugn som ofta smittar av sig. Men vet ni vad- ALLT LÖSER SIG ALLTID J

 

Var och en utav de tjejer jag har betyder jätte mkt för mig och alla har jag valt med omsorg då kemi är A och O om man skall jobba så tätt ihop och uppleva både medgångar och motgångar tillsammans.

Hejja oss tjejer! Nu gör vi 2015 till vårt bästa år någonsin J

 

Nu dags för jobb, idag är jag på Frölunda Torg J Ses?

 

Kommer snart ett inlägg med inblick i mitt upplägg.

 

Trevlig helg

Kram G

 

Bild från förra helgens Teamträff som jag och Pia arrangerade

kommentarer, 1 096 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |