Sadlar om- Gabby goes bikini

17 januari, 2015
17 januari, 2015

Kort uppdatering för alla nyfikna. Jag har efter mkt tänkande fram och tillbaka bestämt mig för att sadla om- det blir bikini för hela slanten nu.

Kommer att göra en helhjärtad satsning detta år och efter ett omtumlande 2014 där både kropp och knopp vägrade att samarbeta så är jag på rätt spår igen. Vart och när är fortfarande osagt. Plötsligt händer det lixom.

Motivationen är iaf där den skall och alla andra pusselbitar i livet är på plats så förutsättningarna är perfekta.

Med detta lilla inlägg så önskar jag er en underbar helg. Helgens agenda är lördagsjobb i butiken. Vill passa på att informera er om de grymma kampanjerna för januari -> Här hittar du dem.

Bland annat 20% på dessa underbara Compression Tights! 499kr!!!!!

Sen en favorit hos de flesta tror jag, Quest Bars! En hel låda för 192kr, galet bra!! Dags att bunkra upp tror jag 😉

 

Skall lista mina favoriter för er som är osäkra på vilken smak:

1: Chocolate Chip Cookie Dough

2: Cookies & Cream

3: White Chocolate Raspberry

4: Apple Pie

Hur kan ngt vara så gott och samtidigt så nyttigt? Här ser ni näringsinnehållet:

Näringsvärde per 100 g och per bar (60 g).
Energi 1289 kJ/307 kcal 777 kJ/185 kcal
Fett
-varav mättat fett
8,3 g
0 g
5 g
0 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
10 g
5  g
6 g
3 g
Fiber 30 g 18 g
Protein 33 g 20 g
Salt 1,5 g 0,9 g
Högt fiberinnehåll.

 

Även 20% på, enligt mig världens bästa kosttillskott- Kreatin och mkt, mkt mer så passa på! Samma priser i butiken så hjärtligt välkomna dit och hälsa på mig :)

 

På söndag, imorgon är det årets första team träff. Skall bli galet kul att träffa alla!

Uppsummering utav helgen som kommer- den kommer att bli grym!

ps. fortfarande lediga platser i woorkshopen ds. Här hittar du mer info om den

kommentarer, 1 015 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |