Decembercupen och FF på intåg

27 november, 2014
27 november, 2014

Då har jag hunnit landa efter helgens cirkus i Lund. Dagen innan avresa hade jag resfeber som bara den, förväntansfull, nervös, glad, stressad, ja en salig blandning utav alla känslor som kan tänkas dyka upp inför en tävlingshelg.

Nu var det ju inte jag som skulle tävla utan Jessica och Therese. Jag har coachat dessa fantastiska tjejer hela hösten och det har verkligen varit helt fantastiskt. Jag känner till och med att detta är nästan mer fantastiskt än att tävla själv. Att se deras framgång, dela deras bra och dåliga dagar och sen att få vara med på den stora dagen som dom har slitit så otroligt hårt för. Helt fantastisk känsla.

Therese vann sin klass, tårarna bara rann och den lyckan är obeskrivlig.

Dom har båda landat och laddar nu om in för Luciapokalen som går av stapel om 2dagar, lördag.

Utöver dessa två damer så var det många som placerade sig riktigt bra ifrån teamet. Marie och Sandra som jag övat posering med tog sig båda upp på pallen och måste säga att där var det också mycket känslor iblandade från min sida. Otroligt stolt över dessa tjejer och poseringarna satte dom perfekt!

 

Poseringsträning från i höstas

Jag fick den stora äran och tilliten att agera team coach och det måste nog banne mig vara världens roligaste jobb. Jag kände sedan innan att Team MM Sports är så mkt mer än bara ett tävlingsteam men efter denna helg är den känslan starkare än någonsin. Jag ingår i enligt mig världens bästa och mest fantastiska team. Alla människor man lär känna och får chansen att jobba ihop med, helt ovärderligt.

 

Jag ser så mycket framemot 2015, alla tävlingar jag kommer närvara på, alla människor jag kommer att möta och alla galna event som MM Sports årligen arrangerar.

 

Efter att luciapokalen och fitnessfestivalen har gått av stapel så skall jag landa lite och planera kommande år. Jag kommer att fortsätta med coachning, enbart utav Bikini fitness och enbart team medlemmar samt tjejer som är bosatta i Göteborg med omnejd. Alla för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

 

Har du funderingar kring hur du ansöker till teamet, upplägg kring coachning eller priser på coachning och poseringsträning så är du mer än välkommen att skicka iväg ett mail:

Gabriella.sporrefalt@hotmail.com

 

Men först Fitnessfestivalen och Luciapokalen som går av stapel denna helg. Jag jobbar som coach hela lördagen och kommer då att hålla mig bak i kulisserna, söndagen däremot så hittar ni mig i MM montern. Hjärtligt välkomna förbi att säga hej J

 

För er som jag inte ser till helgen så önskar jag er en strålande sådan!

kommentarer, 517 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |