Kalorisnål mat, tips och uppdatering

23 september, 2014
23 september, 2014

I dessa diettider så letar jag stadigt efter kalorisnåla livsmedel samt roliga och spännande recept på dessa. Jag är ju en tjej som gillar att äta, jag kan äta tror att jag är mätt lixom. När jag dietar så är det uteslutet att jag skall ha små portioner, därför innehåller mina dieter sällan kaloritäta livsmedel. Jag vägrar att både att gå runt energilös och hungrig. Energilös är svårt att undvika hela perioden med hungern vägrar jag att känna av.

Vet att jag inte är ensam här så skall dela med mig utav lite tips tänkte jag.

Sprayolja:

Dessa marknadsför dem som 0kalorier, nu är ju detta lite för bra för att vara sant men trots det så är dom ganska bra.

100g olja är va 900kcal, ett spray är 0.25g

Alla som har en miniräknare kan göra  denna matten men tillåt mig:

900/100=9

9×0.25= 2.25

Svar: 2.25kcal per spray

Detta kan iaf jag leva med!

Ketchup:

Jag är helt såld på Felix stevia ketchup, 45kcal per 100g. Det slinker ner minst 50g i min mat dagligen och dessa 22.5kcal räknar jag in i dieten- helt klart värt det.

Senap:

Hittade en kalori fri senap på COOP förra veckan och den levde upp till förväntningarna. Det kan hända att falle är det samma som med spary oljan- falsk marknadsföring och att jag får i mig lite kalorier där med men det kan jag leva med som sagt. Så länge vikten går neråt så stannar senapen i min kyl.

Green valley såserna:

Tänk inte att detta är vanliga såser för då lär du bli besviken. Däremot är endel utav dom helt OK faktiskt.

Dessertsåserna

Maple syrup

Starwberry

Blueberry

Mat sås

BBQ

Ketchup

Ranch

Sukrin

Skulle ALDRIG kunna genomföra en diet utav detta, dock lika obligatoriskt I mitt skafferi när jag inte dietar. Nästan precis som  vanligt socker fast –håll i er- INGA kalorier!!!!!

 

Diet nudlar

Endel dissar dessa utav olika anledningar. Jag hissar dom till gudarna. Dessa har jag kört på alla mina dieter och jag har då mått prima och vikten har rasat. Jätte bra utfyllnad för oss som gillar stora portioner. Äter 2st paket om dagen.

Slim gum

Förr så har jag alltid räknat kalorierna i tuggimin, detta har jag som tur var slutat med. Någon gräns får det finnas. Däremot så har jag gått över till slim gum, skall jag ändå tugga så kan jag lika gärna tugga dem  tänker jag. Någon liten effekt måste det ju ge. Grönt te och l-karnitin skadar ju aldrig för förbränningen ju!

Äggvita

41kcal för 1dl. Vispar du denna dl med lite sötning och gör marenger så får du ett helt hav med små godsaker för bara 41kcal. Blandar du ner lite keso, caseein vanlij och in i ugnen så får du e gudomlig ostkaka fullproppad på protein. Steker du vitan i pannan och dränker den i kanel och sötning så har man ett jätte bra kvälls snacks när man e sugen på ngt.

 

Dessa ingår dagligen i min diet på ett eller annat sätt. Tänkte också dela med mig hur jag äter just nu, inte mängd eller liknande men råvaror och upplägg.

 

Frukost

Casein

Bär

Keso

 

Lunch

Kyckling

Grönsaker

Lunch 2

Kyckling

Grönsaker

 

Innan träning

BCAA – BCAA-XX med COLA!!!!!

Riskakor

Efter träning

Riskakor

Whey 100- coklad banan är favoriten just nu!

 

Middag

Kyckling

Grönsaker

Nudlar

 

Kvällsmat

Havregryn

Casein- vanilj som jag skakar med isvatten och har sommöjlk på gröten

Bär

Äggvita med kanel och sötning.

 

Dagar jag ej tränar så byter jag Lunch 1 mot lax och äter inga riskakor

Tränar styrka 5gånger i veckan som avslutas med 10min intervaller. Ingen morgon cardio. 2 dagar helt vila.

 

 

Över till mitt hetaste tips i dagsläget- magnesium spary!!!!!!!!! Detta är nog till för kramper, man sparyar detta på musklen och den slappnar av. Jag sprayar fötterna och smörjer in händerna innan jag lägger mig. Helt fantastiskt, jag somnar på 2 sek och sover utan problem 10h i sträck!! ALDRIG hänt mig när jag går på diet innan. KÖP!!!!!!!!!!!!!

 

Livet och jobbet då?

Är just nu helt salig över att jag har det så bra på jobbet eller jobben. Har 2st jobb som jag verkligen älskar att gå till.

Jobbar ca 3 dagar i veckan på MM Sports, i butiken och 2pass i veckan på NW Frölunda torg som grupptränings insruktör- croschallenge. Utöver det så coachar jag 4st tjejer mot bikini fitness scenen och det är bland det roligaste jag vet. Dieter, poseringar, mätningar, planering och peppning.

Fått frågan från tjejer utanför Göteborg angående coachning och tyvärr så måste jag tacka nej till det då jag inte vill att det skall vara ett problem att ses minst var 3e vecka. Just nu känns det säkert helt ok för de flesta att resa till Göteborg 1gång i månaden men när dieten börjar ta på kroppen så är det inte lika kul att åka långt regelbundet. Kan vi inte ses ofta så kommer jag inte att kunna göra ett bra jobb och vi alla blir lidande.

Däremot har jag möjlighet att ta in 3st tjejer till från och med december/januari för tävlingar 2015 så välkomman att maila mig för mer info gällande upplägg samt priser: gabriella.sporrefalt@hotmail.com

 

 

Nu bär det av på jobb igen.

Gör er en underbar dag mina vänner!

Kram

 

 

 

kommentarer, 3 493 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |