Nytt tävlingsår

9 januari, 2015
9 januari, 2015

Vart tog 2014 vägen? Om 2 veckor har jag bott i Göteborg i 1år, kan alltså inte kalla mig nyinflyttad längre. Det har varit ett lärorikt år och jag har gjort samt lärt mig massor. Skulle trötta ut er alla om jag började skriva en årskrönika eller lista upp saker som hänt så hoppar över det.

 

Vi är inne i vecka 2 redan och helgen är runt hörnet, jag skall dock jobba imorgon men vad gör väl det när man har ett jobb som man stortrivs med? För er som inte vet det så jobbar jag i MM Sports butiken på Övre Husargatan i Göteborg, öppet 11-15 på lördagar så kika förbi vettja.

 

Januari månad och vi har nu öppnat ansökan till teamet inför 2015, jag får många frågor om hur man söker och om jag kan hjälpa till. Har du en önskan om att vara med i teamet så skicka ett mail till: tim.nygren@mmsports.se och motivera varför du skall vara med och representera MM Sports detta år. Du får efter det vidare information av Tim om hur du skall gå tillväga. Lycka till!

 

Har idag haft ett mkt givande möte med MM Sports angående mina egna tävlingssatsningar samt utveckling och planering utav teamet. Inget är spikat ännu men så fort det är det så skall jag berätta, blir galet bra iaf!

Något som iaf är spikat är att jag och Pia Jansson kommer till Malmö i februari för att hålla en workshop med huvudtema ”inför tävling”, posering, frågestund, intressanta gäster samt tid för kaliper mätning och feedback på form och förbättrings områden. Mer information om detta- datum, tid, plats, agenda och anmälnings information kommer under helgen. Vi har begränsat antalet deltagare till 5st per disciplin (5st BF samt 5st bikini).

Vi kommer också att komma ut med datum för spikade teamträffar med MM Sports inom kort så håll er uppdaterade.

Jag kommer nu inte att ta in någon mer att coacha inför vårens tävlingar men finns fortfarande plats för Alströmer, DC samt Luciapokalen så tveka inte att höra av er för mer information om detta. Finns också tillgänglig för poseringsträningar samt kalipermätning i Göteborg och där har jag fortfarande kapacitet att hjälpa fler. För priser och mer information om detta så kontakta mig på mail:

gabriella.sporrefalt@hotmail.com

Jag tar enbart emot bikini tävlande atleter men har ett brett kontakt nätverk så har inte jag möjlighet att hjälpa er så kan jag bidra med information om hur ni kommer i kontakt med rätt person.

 

Ha nu en underbar helg och ta vara på er!

 

Kram

 

Denna status skrev jag på FB häromdagen men den tål att upprepas då budskapet är såpass viktigt!

Januari är utan tvekan årets populäraste tränings månad. Gymmen är knökfulla och allas motivation är på topp. Jag tycker att detta är helt underbart och inspirerande att se varje år! Jag önskar att alla kan tänka så som mig i år. Även vi som är där året runt, vi som är vana vid att kunna köra den övningen vi vill, vart vi vill och när vi vill, vi som är vana vid att saker är där dom skall och som är lyckligt lottade att ha motivationen eller iaf disciplinen är köra 110% på gymmet 365dagar om året. Peppa och stötta varandra istället för att klaga och döma, inga bittra fb statusar eller spydiga kommentarer tack!  Kom ihåg att vi alla har varit nybörjare en gång! Amen!

kommentarer, 459 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |