Senaste nytt

24 augusti, 2014
24 augusti, 2014

Dålig uppdatering här det sista, men allt rullar på bra nu och idag ä första dagen på länge som jag inte har haft planer från dagens början till slut. Det resulterade i att jag sov till 11.30!!!!!!!!!! När gjorde jag det senast lixom?

Så vad är nytt då?

 

  • I Juli så började jag jobba i MM Sports butiken på övre husar, trodde ju självklart att hag skulle gilla det annars hade jag ju aldrig börjat men hade nog inte trott att jag skulle gilla det så mkt som jag faktiskt gör. Det är med glädje jag går till jobbet på morgonen och det är nästan lite saknad nu på söndag när jag är ledig. Har jobbat i butik innan, men detta är något helt annars. Underbara kollegor, intressanta kunder och det bästa är att jag lär mig så otroligt mkt nytt varje dag. Det va dock en omställning att stå upp hela dagarna och hela tiden vara igång, från morgon till kväll. Efter jobbet så bär det av på träning och när den är färdig och jag sitter med min middag i soffan så är klockan 21.00- VARJE dag! Så visst har jag vart trött på kvällarna, somnat innan 22 nästan varje dag men härligt trött, inte tom och orkeslös utan trött.
  • Utöver det så kör jag ju även på Nordic wellness-Frölunda Torg, tanken var heltid som PT men när MM dök upp i samma veva så gick jag på magkänslan och valde MM. Jag kör dock Crosschallenge på måndagara kl.19.20 vilket jag också älskar. Har aldrig haft en tanke på att bli grupp instruktör men när jag fick hoppa in som vikarie på mitt förra jobb, SATS i Norge så vart jag frälst. Det är verkligen ett utav det roligaste jobben som finns- instruktör. Dock inget du kan göra heltid, förutom en del galningar som jag stött på men helt säker på att dom är omänskliga!!! Att vara instruktör är mkt svårare än man kan tro när man bara går på passen, du har 60min på dig att ge allt, leverera ett kanon pass till medlemmarna och har du tur så är passet fullt, men det gör ju då även ditt eget jobb desto svårare. Sen kommer betyget veckan efter, kommer dom tillbaka??? Att börja från början, alltså inte ta över en gammal instruktörs pass är skönt. Finns ingen att jämföra med och man får bygga och göra sin egen grej. Jag kör cirkelträning. 10-15st övningar, varvat styrka och kondition. 45sek jobb följt av 15sek vila/gå vidare till nästa övning. Totalt 3st varv. Tuff träning, rolig träning och det är upp till DIG vad du gr utav timmen. Jag tycker att detta passar för alla, oavsett utgångsläge då du väljer vikter/motstånd efter dina förutsättningar och dagsform. Hjärtligt välkomna att komma och testa!!!
  • Träningen rullar på bra, precis bytt träningsupplägg och inte riktigt kommit in i det ännu men alltid kul med nytt.

 

  • Dieten går otroligt bra nu, vikten går åt rätt håll samt fredagens mätning visade att jag tappar fett på rätt ställen.

 

  • Även börjat med Zink och Resveratol för att sänka östrogenet då jag -håll i hatten- har fett på typiskt kvinnliga ställen så som ben, höfter. Självklart är det bra men den 29.november då jag ska stå i en pytteliten bikini på en jätte stor scen så är det ej önskvärt.

 

  • Lägenhet är också i box, blir en etta precis granne med Frölunda Torg. Gladare än gladast är jag nu! Allt flyter på och går min väg helt plötsligt. Så är livet mina vänner, allt som krävs är bra karma och lite tålamod. Nä men skämt åsido, tålamod och envishet kommer man långt med.

 

  • Sista nytt är att jag, bättre sent än aldrig börjat se Games of Thrones, 8st avsnitt på 2st dagar, skall ploga mig igenom dom sista 2 idag så är första säsongen färdig. Tycker att det är jätte mysigt att hösten nu har kommit och att bara ligga inne i soffan och mysa men en bra serie.

Kan inte lova att det blir uppdatering snart igen men skall försöka, nu vet ni att jag lever iaf och att allt är bra med mig!

Hoppas på att se er i butiken eller på mina pass på Frölunda Torg!

Ha en kanon söndag, Kram!

kommentarer, 663 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |