Body fitness ligan vet hur man spenderar en lördags morgon på diet!

12 juli, 2014
12 juli, 2014

För en underbar dag jag har haft! 8.30 vart det date på Quality hotell Panorama för att möta fina ligan och äta en efterlängtad frukost. Vad slår en hotell frukostbuffé på diet lixom och dessutom i underbart sällskap?!

 

Pia lyckades komma ner på sin målvikt som vi satte tidigare i veckan för att hon skulle ”få lov” att äta en god frukost. Helena hade lyckats fullföra en hel vecka med exemplariskt ätande, t.o.m hoppat över alla godsaker på sin födelsedag för att det skulle smaka extra gott med frukost. Mia hade vart ute och sprungit innan hon dök upp och såg som vanligt oförskämt bra ut trots mjukis kläder och några glas vin igår!! Anna Liza strålade som vanligt och hon blir bara i bättre form för varje gång jag ser henne, mirakel kvinna!!

SM Brudarna börjar bli redo för scenen!

Tjejer som kan äta lovar jag!!!

 

 

Jag själv måste också ge mig en klapp på axeln och säga att jag var väldigt värd denna frukost. Fullfört 1a veckan på mitt nya upplägg när det kommer till kost och träning. Legat lågt denna vecka och i torsdags var jag faktiskt skrämmande trött, skrev till Helena och beklagade mig, frågade hur jag skulle orka detta i 4.5mån till? Den nya träningen har tagit rejält på krafterna då det är en helt ny typ utav träning, samt att jag har legat väldigt låg på kalorier så i torsdags var jag på botten. Tog vila torsdag och fredags från träningen samt var på massage hos Joachim på fredag så kroppen fick vila, behandlas och nu laddas med mat så dagens ben pass gick hur bra som helst! Har en låg vecka till framför mig innan jag får en mini höjning i form utav kolhydrater, jippi!!!!!!!

 

Jag har nu gett hela mitt förtroende till Joachim Bartoll när det kommer till mitt upplägg inför Luciapokalen. För er som inte vet vem Joachim är så är detta en människa med otrolig kunskap, intresse, erfarenhet, engagemang, vilja och passion för denna bransch. Jag litar blint på det han säger och det bästa av allt är att det finns en grund till det man gör, Joachim har svar och en förklaring på allt. Skall bli spännande att se hur kroppen svarar och vad för resultat vi lyckas skapa dessa månader.

 

Jag sitter nu i soffan, skall snart ordna kvällsmat, välja en film och ta en tidig date med sängen idag men just nu sitter jag och lyssnar på spansk musik(fattar inte ett ord av vad dem sjunger men älskar spanska!!!!) och bara känner mig sådär oförskämt lycklig! Har en tung vecka bakom mig, massa god mat i magen och det bästa utav allt- UNDERBARA människor i mitt liv!! Vad mer kan man önska sig? Tvivlar inte en sekund att detta kommer bli den bästa tävlings-satsnings-hösten någonsin!

Största tacket går till Joachim och Helena! Joachim för att du tror på mig och vill hjälpa mig och Helena för att du ALLTID är vid min sida och stöttar, peppar, hejar och är en UNDERBAR vän!

 

kommentarer, 782 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |