Jessica Jonsson är den tredje tjejen som jag skall köra med mot bikinifitness och Luciapokalen

3 juli, 2014
3 juli, 2014

Tredje tjejen som jag skall följa fram till scenen på Luciapokalen är Jessica Jonsson. För 10 år sen, som 17åring så flyttade Jessica från Skaraborg till Göteborg och tränade på den tiden dans på elitnivå. Nu har hon bytt ut dansen mot styrketräning vilket hon tycker känns som ett spännande projekt för både kropp och knopp. Jessica debuterade i våras i bikinifitness -168cm på Sweden grand prix där hon fick placering 10 och på BODY classic där hon fick placering 13. Hon tog efter detta kontakt med mig för att få hjälp med framtida satsning och efter några timmars planerande så kom vi fram till att vi kör på från augusti. Jag vill att Jessica skall gå på en diet där hon mår bra och fungerar i vardagen då hon tyvärr gick ner sig ganska ordentligt på sin förra diet och mådde riktigt dåligt. Klart att en diet inte är en dans på rosor alla dagar men målet är ändå att man skall kunna ha ett fungerande liv vid sidan av och att man skall orka kriga på i gymmet och inte vara helt tappad för energi.

Jessica jobbar som säljare och gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness så hennes vardag varierar en del när det kommer till fysiskt aktivitet vilket är något vi får ta med i betraktning när vi lägger upp en diet. Hennes favorit träning inom styrketräning är ben och där skall det byggas bra till nästa scenframträdande. Sen gillar hon även att köra Bodycombat och RPM som gruppträningspass. Tungt och svettigt ska det vara! Jessica är singel men har en sambo, hennes vovve Boris som är en stilig Griffon med ståtligt skägg.

Jassica har tyvärr ingen blogg i dagläget men ni kan följa hennes resa på Instagram: jessicacjonsson

kommentarer, 1 876 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |