Min andra stjärna- Therese Strand mot debut i bikinifitness 2014

2 juli, 2014
2 juli, 2014

Min andra tjej som jag coachar fram mot debut är Therese Strand, hon kommer att göra sin debut i bikinifitness på Decembercupen samt Luciapokalen helgen efter. Hon är 161cm lång och går då i -163cm klassen. Vi kom tillsammans fram till att vi satsar på båda när vi ändå kämpat 5månader för att ro formen i mål. Tycker personligen att efter en lång diet så skall man försöka få ut så mycket som möjligt utav det och därför kör vi på båda tävlingarna.

Therese är 25år, uppvuxen i Dalsjöfors, ett samhälle 1 mil utanför Borås. Tills hon har kommit på vad det är hon vill göra så jobbar hon för tillfället på Coop Konsum. Therese bor mitt i centrala Borås med sin pojkvän Richard. Hon säger att han är hennes bästa vän, träningspartner och själsfrände och är en stor stöttepelare i träningen. Han jobbar även som PT vilket är helt perfekt för att försäkra oss om att hon krigar på ordentligt i gymmet. Hon har alltid varit aktiv inom sport men har de senaste åren funnit kärleken för styrketräning. Har under sina fotbollsår lyckats sabba sina knän. Från en spricka i knäskålen, till avdraget korsband i det andra och till sist så pajade hon hela minuskeln i andra knät som ledde till operation i oktober 2012. Men krigare som hon är så lät hon inte det komma i vägen utan bestämde mig för att bli ännu starkare och ännu bättre. KRIGARE!

Hennes egna ord: För att utmana både kropp och sinne ännu mer så tänkte jag ställa upp i bikinifitness till vintern och siktar givetvis mot stjärnor!

Stjärnorna var det och en stjärna är hon! Vacker som få och en otrolig kämparglöd. Detta är en tjej som jag har jätte stor tro på, hon kommer att komma långt inom denna sport ifall hon bestämmer sig för det.

Therese har ett jobb där hon är på benen konstant vilket gör att energi behovet ökar och därefter anpassar vi dieten. Hon jobbar även inomhus och för att hon skall få frisk luft så älskar hon att ta en morgon promenad. Trots att jag inte vill ha någon cardio i början så kan jag inte ta ifrån henne detta. Hennes totala energi intag kommer att vara relativt högt då faktorer som aktivt jobb och relativt stor muskelmassa spelar in. Hennes fett% mätte vi den 23/6 till 16.34% så när dieten sätter igång i augusti har vi en perfekt utgångspunkt.

Ni kan följa hennes resa på hennes egen blogg: http://styrkekraft.se/Therese

kommentarer, 1 312 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |