Coachning mot debut i bikinifitness- Hulda Mandelblom

2 juli, 2014
2 juli, 2014

Då är man igång med sin egen diet inför Lucia men även fått fart på min värksamhet när det gäller coachning utav atleter, denna höst bir det enbart till bikinifitness vilket känns jättespännande. Jag kommer att ta mig an allt när det kommer till kost, träning, tillskott, förberedelser och planering inför debuten till 4 strålande damer. När det kommer till poseringen så kommer jag att ta hjälp utav Anna Liza Valdes vilket känns otroligt tryggt och bra. Jag kommer även själv att ta hjälp utav Anna Liza när det gäller posering och detta är hon en riktig stjärna på.

 

Först ut är Hulda Mandelblom, Hulda är 22 år och 180cm lång vilket gör att hon går i långa klassen i bikini. Hon är född i Småland men flyttade som 7-åring till Munkedal och sedan 4 år tillbaka bor hon på Henån (Orust) med sin pojkvän Pontus. Hon jobbar heltid som målare vilket innebär mycket fysiskt arbete och en möjlighet för ganska mycket mat på dieten vilket passar henne helt perfekt då hon älskar mat. För ca 2år sedan började hon med styrketräning och det var hennes sambo som introducerade henne för denna fantastiska sport. Nu tränar dem tillsammans ca 5-7 dagar/ vecka vilket vi kommer att dras ner till max 5 styrkepass då vila och återhämtning är en viktig bit i byggfasen. Hennes favoritpass just nu är ben och det beror framförallt på att hon vill se mer utveckling på just dem, där säger jag bara jippi och kör hårt!! Nu har hon dock kommit till till ett stadium där hon tycker att det hade vart roligt med ett nytt mål med sin träning och att ha något att sträva efter när hon ändå lägger ner så pass många timmar i veckan på träning och kost.

Hennes egna ord:  Det är med både glädje och nervositet som detta har lett mig till min kommande satsning i bikinifitness våren 2015.

Hulda skall välja en eller två tävlingar till våren att göra sin debut säsong på och vi kommer att ha 3st olika faser i hennes upplägg. Bygg, förberedande deff och deff perioden.

Hulda är redan igång med ett matschema som innebär mkt mat, 5 pass styrka och 0 cardio i veckan. Hon kommer att äta helt fritt fredag och lördag. Vi har gjort en första mätning utav fett% och formkoll, den ligger på 20.32% så hon har ett perfekt utgångläge för en mkt lyckad debut. Nu blir det att fokusera på att bygga ben, öva posering och komma in i tävlingstänket.

Nästa träff blir i början på september och fram till dess har vi kontakt på telefon, mail och fb för att försäkra oss att formen går åt rätt håll och att träningen inte stannar upp.

Ni kan följa henne på hennes egen blogg: http://huldamandelblom.devote.se/

hulda 1

Hulda

 

 

kommentarer, 1 527 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |