Anledningen till att jag började med fitness

29 juni, 2014
29 juni, 2014

Detta är kvinnan som fick mig att öppna upp ögonen för fitness.  Denna kvinna är även min största förebild och idol inom fitness världen. Hennes värderingar och livsstil är exakt så som jag eftersträvar att leva och vidare förmedlar ut till mina klienter. Balans mellan mat, träning och liv. Hon fick mig att lova mig själv att aldrig bli FitnessGabriella. Jag är inte fitness, jag är jag. Det är mitt största intresse och jag tänker och lever efter det konstant men det är inte jag. Efter min första tävling skrev hon till mig hur viktigt det är att hitta glädjen i mig själv och inte som fitnessGabriella. Det kommer att tömma dig på energi och ta bort glädjen i din sport- träningen. Detta är ord som jag ofta tänker på, då förstod jag inte vikten i det men det gör jag nu. Ett oändligt stort tack till @kriweb för det fantastiska jobb du gör dagligen genom att inspirera och motivera människor till all ta vara på både kropp och själ!

 

För er som ej har upptäckt hennes blogg så är ett besök där ett MÅSTE! Hon uppdaterar dagligen med sunda recept på mat, desserter, kaker och godis. Allt utan socker och självklart fullproppat med protein -> www.kriweb.no <-

 

På tal om balans i livet så har denna veckan vart fullproppad utav balans. Anledningen till detta är min kära Helena Persson, veckorna efter tävlingen så är man gärna sugen på allt som har vart ”förbjudet” under dieten. Dock måste jag påpeka att jag är sjukt imponerad över den disciplin och struktur som hon lyckats få på plats relativt fort. Men lite extra gott har det minsann varit. I fredags så begav jag mig iväg till Kungälv där hon bor för att ha spendera min eftermiddag/kväll. Detta var mitt första besök i Kungälv och måste erkänna att både Kungälv och Kungsbacka står högt upp på listan på platser jag skulle vilja bo på, jätte mysig liten stad. Först innebar det ett besk i den nyöppnade MM Sports butiken för att inhandla det som saknades i skafferiet och dels för att heja på Sakawan. Det som stod på inköpslistan var BCAA, har kört på XLNT Sports BCAA i smaken Sparkling Lemonade nu de senaste veckorna och trots att jag fortfarande älskar den så tänkte jag att det kan vara fint med lite variation så blev Fresh Apple denna gång. Måste erkänna att äpple är nog nya favoriten.

Blev också inhandling av kreatin, ursobol och 2st Green Valley såser/dressingar. Green Valley är faktiskt helt okej, vissa är till och med riktigt goda. Denna gången blev det BBQ dressingen efter mkt insisterande och lovord från Helena. Har nu smakat den och håller med henne, den är JÄTTE god. Blev också en gammal favorit, Blueberry som jag har till pannkakorna. Min diet innehåller nämligen pannkakor 2gånger om dagen och att kunna variera dem med dessa såser är helt toppen! MEN, VARNING! Undvik walden farms såserna dom är hemska!!!

Just nu är det 2 för 1 också så passa på! :)

 
Dessertsås till pannkakor, bakverk, glass och desserter. Inget socker, inget fett, inga kalorier, inga kolhydrater, inget gluten – mycket smak!

Barbecuesåsen för dig som tränar, går på diet eller undviker kolhydrater, socker, kalorier och/eller fett. Råvaror av hög kvalitet. Fri från tillsatser – rik på smak.

Efter lite shopping så bar det va på träning, rygg och axlar stod på schemat. Prio och favvo pass för oss både så riktigt kul!! Trötta och hungriga begav vi oss iväg för att käka Thai, Panang för mig och Pad Thai för Helena. Detta var det hon åt precis innan hon fick tarmvred 10dagar innan tävling men hon överlevde. Dock snurrade hon till det med koden när hon skulle betala och tryckte fel kod på alla sina kort. Synd att jag missade att filma detta för helt klart dagens höjdpunkt. Både jag och servitrisen veck oss av skratt när stackars Helena förtvivlad försökte komma på vad hon hade för koder på sina kort.

Igår fortsatte myset med godis påse XL från 4-Gott samt Ben and Jerry- peanut butter cup. Vi fick i oss nästan allt och han med många timmars babblande trots att vi hade noga valt ut en film som vi skulle se. Har helt klart funnit en riktigt bra vän här och trots att jag inte känns Helena mer än några månader så är hon helt klart an utav mina bästa och underbaraste vänner. Skall bli kul att köra dieten med henne fram mot Lucia. Känns som att denna resan kommer bli så otroligt mkt roligare och lättare med henne vid min sida. De sista orden hon sa igår är att imorgon är det tillbaka till rutiner och det är det banne mig. Precis ätit mina frukost pannkakor som består av 1st banan, 1st ägg och 15+g äggvita. Jag älskar rutiner!! Älskar även lördagar, haha! 😉

Balans!

Nu bär det av på träning för att sen bege mig hem till Mia för lite grillning. Ha en underbar söndag!

Kram!

kommentarer, 787 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Gabriella

Posts Google+

Gabriella, 25år från Göteborg. Jag har det stora privilegiet att få jobba med min stora hobby- träning! Jobbar som PT och har gjort det sedan 2012. Gjorde min fitness debut våren 2013 och då i bikini, fick en pokal och tog andra platsen på Oslo Grand prix. Efter det kom jag med i talangjakten som arrangeras av BODY Magazine och blev coachad utav Fredrik Karlsson till min debut i body fitness på December cupen 2013 där jag fick en brons pokal och Lucia pokalen där jag kom på 11e pplats. Efter detta händelserika år bestämde jag mig att flytta hem, 4år i Oslo fick räcka och nu ville jag bli Göteborgare igen. Kom med i Team MM Sports i börja på året och ser fram emot att få representera dem detta och många år framöver. Nästa tävlings mål är Luciapokalen i november. Ser fram emot denna resa och hoppas att jag kan inspirera ngn och bidra till ngt med mitt bloggande. Hjärtliga hälsningar ♡ /G

Följ mig här

Gabriella |