Är ens relation med gymmet så annorlunda?

18 november, 2014
18 november, 2014

Hej guys,

Jag har varit i skolan aaaaalldeles för mycket känns det som, mina dagar har varit 8:30 till 18:30.. Man kommer till skolan i mörkret och lämnar i mörkret och ska försöka trycka in ett gympass där mellan, det är inte lätt. Igår fick det bli en vilodag dock. Är konstant trött nu med den här dieten 2 veckor kvar till LP, långa dagar i skolan och mörka morgnar . Nu testas verkligen ens dedikation till det jag gör.

Nu har jag varit en del av mmsports team ett tag och känner mig mer och mer med i teamet för varje dag. Träffar nya otroliga människor hela tiden, fick besök från Örebro av Ellen Nielsen som var riktigt roligt sällskap hela dagen (tror dock hon kämpade mot sin diet-hjärna 😉 ). När vi hade poseringsträning med teamet på sats medis så fick jag grym personlig hjälp av våran Sewén, så nu är jag poseringsklar till LP! Jag har inte tränat mycket på posering med det kändes Riktigt kul när dem använde mina poseringar som mall för hur man skulle göra och vara ett exempel när han skulle visa en av våra teamare posering. Att få den komplimangen när man känner sig som den minsta i teamet var underbart 😀 (alla är giganter!)

Nu har jag även blivit en del av det kära Team Lohilo, grym proteinglass som jag har följt ända sen innan den ens började säljas! Vill tacka teamet så otroligt mycket som tror på mig 😀

Haha när jag väl börjar skriva kommer jag på 100 saker att skriva om men det där får räcka.

Nu ska jag prata om det som överskriften beskriver. Är vår relation med gymmet så annorlunda som andra relationer? För gymmet är en stor del av mitt liv så som ni kan förstå så reflekterar jag om ALLT runt om gymmet. Killar vet vi hur dem reagerar när dem ser en snygg tjej (POWER IS OVER 900000000! Mega tunga vikter, grymtar som grisar och aa ni vet alla vad jag menar), men när Tjejer ser en snygg kille, vad händer då? (det ska jag skriva om nästa gång tänkte jag!)

Men såhär tänkte jag idag. Gymmet är lite som andra relationer man har, tänk på det en sekund och se om ni kanske kan se likheterna.

Har ni gjort det? Bra! Då hoppas jag vi kom fram till samma sak.

Ett förhållande med en tjej/kille handlar om att ge och ta. Själv har jag bara haft så starka känslor en gång för en enda person så jag kan relatera till det här, för typ 5 år sen.. xD Men känns ändå som jag har hyfsad koll på det, för när man är deppig så finns det alltid en person man kan prata med, när man är glad och roliga saker händer kan man alltid dela den glädjen med hen, när man har aggressioner finns hen alltid där för en och lugnar ner en så man inte är sur längre, man går genom himmel och jord för att få träffa hen bara för att man mår så bra av det. Man köper saker för att göra ens relation ännu bättre eller roligare, när relationen når ”a roadbump” och allt är lite tufft, man kanske inte riktigt är överens, så kämpar man till 100% för att det ska lösa sig. Ibland kanske man även vill vara själv för man är väldigt trött (det har väl hänt alla) men det betyder inte att man inte bryr sig längre, det betyder bara att man vill vila upp sig så man kan ge allt nästa gång man ses så man kan ha superroligt tillsammans :D. Man träffar nya personer genom personen man är med, när man är med hen försvinner allt annat. Aa kom på ett X antal fler grejer, men ni fattar vad jag menar förhoppningsvis!

Ta nu detta och byt ut ”hen” till ”gymmet”. En liten sammanfattning av det är: Är man sur/glad/deppig/har aggressioner så löser man Allt det med gymmet. Man gör allt för att hinna med gympasset på dagen, även om det betyder att du kommer hem när du behöver sova. Man köper PT och nya kläder/utrustning till gymmet för att få en mycket bättre upplevelse där. Är det tufft och man hatar det så löser man det genom nya övningar, en träningskompis, osv :). När man är utmattad betyder inte det att man ska sluta, man bara tar en vilodag och kör hårdare nästa dag! Man träffar hela tiden nya människor genom gymmet så som jag har gjort. När man är på gymmet så glömmer man plugg, problem, tid, allt!

Jag vet självklart att detta inte gäller alla, men ni som verkligen är dedikerade i träningen och har det som en verklig passion i livet förstår nog vad jag menar.

Ni får mer än gärna ta kontakt med mig ifall det stämmer, och tjejer, ni som läser det här och vill förklara hur NI reagerar när ni ser en snygg kille på gymmet (ni kanske fixar håret, kör hårdare, inte gymmar alls för att ni tror man ser bättre ut då, Inte vet jag!) så är ni Mer än välkomna att höra av er 😀

Kommentarer

kommentarer

fitnessisby

Posts Google+