Mycket förvirrande med Mr.Olympia

15 september, 2015
15 september, 2015

Hej,

Den här gången tänkte jag bara nämna lite snabbt vad som händer på Mr.Olympia i år. Kai Greene, han som kommit två fler gånger än man kan räkna får i år inte ens tävla. I intervjun säger han att han inte får säga varför men att det händer mystiska saker bakom kulisserna.. Det finns många olika teorier om varför han inte får tävla, en är att hans Olympia kontrakt gick ut idag och det är därför, men varför skulle han inte få skriva på ett nytt i sådant fall? :O

En annan anledning, en anledning som troligtvis även är en stor del till varför han aldrig vinner. Det är att han har spelat in/tagit bilder när han har sex med en frukt av någon bisarr anledning. Troligtvis vill då inte Olympia-styrelsen ha någon som har den sortens bagage att vinna Mr.Olympia.. Löjligt då alla vi har något vi inte är stolta över i våra liv. Men detta är självklart bara spekulationer då bara fåtal vet vad som egentligen händer i sporten.

Men tankarna går i alla fall ut till Kai som kämpat så löjligt hårt för att vara vinna och nu inte ens vara med. Han har aldrig varit min favorit bodybuilder, men han borde få samma chans som alla andra.

Här har ni länken till videon som han själv la upp, massa stärkande ord till er där ute :)

http://www.doyoueven.com/2015/09/breaking-news-kai-greene-not-allowed-to-compete-in-mr-olympia/

kommentarer, 201 Visningar

Kommentarer

kommentarer

fitnessisby

Posts Google+