Tjejer på gymmet

25 november, 2014
25 november, 2014

Tjena,

Förra gången skrev jag om en massa saker, men det jag ville att ni tjejer skulle göra var att ta kontakt med mig och förklara hur just Ni reagerar på när ni ser en snygg kille på gymmet. Och nu har jag fått tillräckligt med kommentarer för att göra en förbedömning av hur det är.

Först, låt oss gå igenom killarnas reaktioner. Kanske inte kommer som någon överraskning att killar gärna vill köra svinhårt när dem ser en snygg tjej. Det finns i vårt blod. Jag gillar att se samband mellan vårt beteende nu och hur vi människor betett oss när vi utvecklats till homo sapiens.

Liksom så att vårt sockersug och fett cravings kommer därifrån, då vi inte hade värst mycket tillgång till socker och fett som i form av bär, frukter och liknande så har vi bildat ett beteende att vilja äta socker så länge vi kan tills vinter säsongen kommer då vi kommer behöva alla de fettlagren för att överleva. Nu när vi både har varma hus och obegränsad tillgång till socker så är det oftast kunskapen av hur dåligt socker och fett är för kroppen som stoppar oss, inte en årstid.

Så i djur världen och ända sen människans begynnelse har det alltid varit så att den starkaste alfahanen får kvinnan. Jag tror att det är Därifrån vi får vårt beteende på gymmet. För man kan nästan se killar förvandlas till grottmänniskor när en snygg tjej går förbi, det börjar grymtas, tyngre vikter slängs på, slutar andas för att få fram ådrorna och musklerna på bättre sätt, Allt för att se så ”alfahanig” ut som möjligt.. xD

Själv har jag Alltid reagerat på det sättet fram tills ett litet tag sen, nu för tiden när ser jag en attraktiv tjej som går förbi fortsätter jag som jag gör, men jag känner att det är ändå något som händer i psyket som egentligen ger en liten extra push. Kan inte förklara det bättre än att det måste vara nån sorts hormon som utsöndras. Lite intressant ändå tycker jag att man kan bli påverkad så.

MEN, nu går vi över till er underbara tjejer som har hjälpt mig med alla kommentarer. Och hittills kan jag se ett väldigt klart mönster (detta är även sådant jag har observerat men kommentarerna har absolut högst verkan på resultatet):

Tjejer kör i allmänhet hårdare när de ser en snygg kille. Det är i allmänhet.

Sen finns det små skillnader mellan de som Gymmar, Springer eller Funktionstränar.

De som gymmar kör hårdare, punkt.Dem vill imponera på olika sätt på killen på gymmet. De som springer fokuserar lite bättre, men snabbare blir det sällan. De som funktionstränar kör ibland lite hårdare men håller sig till det dem gör.

Det här har absolut ingen vetenskaplig mark att stå på, men jag tycker det är roligt att göra sånt här så man kanske får en bredare syn på gymmets sociala del.

Stämmer inte det här in på dig får du gärna säga till så är det inte omöjligt att göra en uppföljare på detta 🙂

Time to study! Bye!

Kommentarer

kommentarer

fitnessisby

Posts Google+