Mina teorier slår aldrig fel ;)

2 november, 2014
2 november, 2014

Hej guys!

Idag var en rätt rolig dag med tanke på gårdagens inlägg 🙂 Idag var jag på gymmet två gånger bara för att verkligen se efter om det stämde som jag hade trott. Vad möts jag av mitt på gym-golvet när jag kommer dit, ett par! Perfekt tänkte jag då, och som min lilla regel säger så ska de i förhållanden ta det lite lugnare och chilla lite extra på gymmet. Det var också exakt så det var, dem hoppade från övning till övning med mycket vila, även fast dem inte pratade, körde kanske 60% av sitt max såg det ut som. ”Men de kanske inte ville köra så hårt”, det är ett bra argument, men hörde dem prata om hur han ville gå upp i vikt (muskler) så denna gång var det inte så.

Sen såg jag en annan kille, han var däremot ensam. Så jag var tvungen att vara lite sneakysneaky, fick syn på hans vigselring och självklart hade han alla symptom av förhållandet-syndromet 🙂

Gillar verkligen när mina dumma observationer faktiskt har lite underlag hehe.. Det var även en till kille, samma som det jag förklarade så jag skippar att förklara det igen.

Sen gick jag inte på instagram och blev så otroligt glad när mina observationer blev bekräftade där också, kan inte förklara exakt vad det var för bild men personen har i alla fall förhållande och bilden handlade om att kompromissa med träningen 😀 Som ni kan se så var min dag väldigt händelserik, men ändå otroligt rolig.

Gjorde en sak till idag, något som jag aldrig gjort i hela mitt liv. Kan ni gissa vad det är?

(Hoppas ni gissade innan ni kollar på svaret), trimmade mina ben…… Man ska tydligen göra det några veckor innan så man ser ifall benen reagerar konstigt på en rakning/vaxning/trimning osv. Konstigt nog så ser det faktiskt lite bättre ut, förstår varför folk gör det på tävlingar i alla fall, konturerna på vaderna kommer verkligen fram bättre.

När jag stod och gjorde det så funderade jag på att mitt hår (på huvudet) började bli väldigt långt, ska man kanske fixa kort hår? Funderat på det ett tag.. Började med långt hår för att en person ville att jag skulle ha det, men nu när personen inte är här längre så kanske man ska göra om sig lite..? Har dock inte haft så kort hår sen jag var kanske 12.. Det skulle vara skönt med lite utestående åsikter från er. Ibland behöver man ett yttre öga för att det inre ögat ska få klarhet.

Jaja, min kvarg börjar bli ljummen. Nu börjar skolan ingen efter fredagens tenta, börjar 45min tidigare än jag har gjort senaste tiden så det är lite trist.

Meeeeeen, va glad och nöjd för vet du vad, en björntjänst gör ju ingen glad, va nöjd med livet som du lever häääääär!

Kommentarer

kommentarer

fitnessisby

Posts Google+