Mitt första inlägg

26 februari, 2015
26 februari, 2015

Namnet Fitnessfellan var givet om jag någon vacker dag skulle starta en träningsblogg, för att mina vänner började kalla mig för det när jag blev träningsgalen (tack gode gud att smeknamnet inte används mer, haha ;)). Jag tänkte bara presentera mig själv och berätta varför ni kommer följa min blogg!
Det är nämligen så att jag har bestämt mig för att tävla i bikinifitness i december! :-)

Efter om och men bestämde jag mig för att jag kan klara det här. Jag ska ge mig in i leken & om några månader stå på scen och posera för publik och domare. Jag har läst bloggar hit och dit där föredetta bikinideltagare skriver något som ”bikinifitness är verkligen inte något för alla bara för att man tränar. Man ska si och så. Tjejer tävlar fast de inte är i form i tid ” osv osv.. Då tänkte jag ”ne hon har rätt, det kan jag inte göra”. Men sen tänkte jag faktiskt om ”Varför skulle det vara mig det gällde?” ”Jag har ju minsann klarat att nå mina mål, gått ner 10 kg, byggt muskler osv” ”Jag vill det här!”

Det kommer inte bli lätt, jag kommer gå till gymmet även dagar jag inte har lust, jag kommer inte dricka alkohol på flera månader, jag kommer säkert bli utmattad, trött & bara vilja dö vissa dagar. Men det kommer vara värt det!

Lycka mig till, är livrädd haha! :*

Bikini-Fitness-2-300x300

kommentarer, 598 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Felicia Albinsson

Posts Google+

Felicia heter jag, är född 94, bor i Stockholm 2012 hade jag gått upp väldigt mycket i vikt under flera månader. Jag mådde inte så bra under den perioden men brydde mig inte om och tänkte inte på att jag gick upp rätt mycket. En dag, jag kan inte minnas hur den var, fick jag en uppenbarelse och kände mig inte hälsosam och bekväm med mig själv. Jag bestämde mig för att köra GI-metoden när mamma skulle starta efter semestern. Jag gick ger några kilo, skaffade gymkort och gick på spinning 3-4ggr/veckan & bodypumppass. Jag blev helt träningsberoende & rasade i vikt. Åt inte en sötsak, typ. Var rädd att gå upp i vikt. Sen hittade jag min första träningsblogg (http://linneatheodorsson.myshowroom.se). Den tjejen hade liksom jag, kurvor men hade muskler! (Jag hade lixom aldrig sett någon tjej som hade sån kropp, jag fattade inte att tjejer kunde ha muskler). Då var jag fast besluten om att jag minsann också ville ha muskler. Men för att ha muskler skulle man vara beredd på att gå upp i vikt & äta nyttigt och mycket. Där började min resa mot en stark och hälsosam livsstil som inkluderar balans mellan kost och träning...