December suger!

9 december, 2014
9 december, 2014

Varenda år i December är det samma visa för mig och min motivation, den packar helt enkelt ihop och sticker så långt bort från mig som det är möjligt! Istället för att träna och äta bra mat så vill jag bara ligga i soffan och jäsa på chokladpraliner och knäck. Det spelar ingen roll vad jag gör så lyckas jag inte hitta orken till något annat än att mysa!

Detta skyller jag helt och hållet på det fruktansvärt tråkiga vädret i Sverige samt den så ansträngda julhetsen som står runt hörnet. Mörkret är nog det värsta och depressionen som uppstår när man vaknar till en kolsvart stad och går och lägger sig till en lika mörk stad vet inga gränser. Att sedan mötas av alla dessa julälskare som slaviskt försöker hålla julstämmingen på topp trots att allt annat säger; stanna i soffan!

Men vad gör man då när motivationen har kraschat och varken träningen eller kosten vill fungera? Hade jag haft ett bra svar till det hade jag skrivit en bok och blivit miljonär på kuppen! Nu har jag inte det så därför tänder jag ett ljus, gör en kopp kaffe och myser ner mig i soffan. Jag släpar mitt arsle till gymmet och tar i så mycket jag orkar även om det blir många skitpass och resultatet inte så bra.

För i slutändan så handlar det bara om att överleva helvetes månaden December, att klara sig hela vägen till nästa år för att hämta mer energi på andra sidan! Bit ihop och håll andan för snart går vi mot ljusare tider!

 

IMG_0788

kommentarer, 361 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com