När omvärlden får dig att SMILA!

9 maj, 2015
9 maj, 2015

Hej, det är jag igen.. Filip!

Vågar inte kolla hur längesen det var jag skrev här på bloggen.. men det är inte alltid så lätt att få till ork att skriva när man är trött, blek, fet och omotiverad, ja mängden självömkande är just nu ganska hög. Eller ja den var det får jag väl säga, fram till imorse faktiskt för att vara mer exakt. Vad hände?

Igår var en helt vanlig fredag, först var jag i skolan en sväng, sen satt jag och pluggade hemma, tittade ett avsnitt eller två på Breaking Bad (jaa vet att jag är lite efter där men har faktiskt varit upptagen med annat… som typ White Collar <- se den!) sen åkte jag till AA Elit för ett armpass och påvägen hem hade jag helt enkelt förtjänat en kebabrulle, så en sån blev det. Det var liksom den fredagen och jag somnade utan någon vidare direkt tillfredställelse med dagen, den var liksom för vanlig.

Som alltid, trött som en gnu släpade jag mig upp ur sängen imorse och på med träningskläderna! Cyklade bort mot SATS Entré för att jobba några timmar innan teamträff med MM Sports. Någonstans här ändrades allt och jag tror att det var till toner av någon klyschig kärlekslåt (Spotifylistan heter Kärlek… #känslosamkille) som jag fick på ett leende på läpparna.

Därefter trappades det bara upp, först av min skit chilla och coola kollega Toy, sen fyra härlig, underbara och svettiga PT-kunder som kämpade med tänder och fötter för att lyfta tyngre och tyngre! Därefter kom MM Sports-familjen och bara sköt SMILET genom taket! Vi snackade skit, massor av skit om allt från diet och tävling till nutellasemlor (ja någon var tvungen att nämna dem) i nästan två timmar, därefter poserade vi lite innan vi kastade oss ut i gymmet och rykte i vikterna tillsammans!

Alla dessa härliga människor lyfte mitt humör högt upp och det hela toppades med några avsnitt av Svett & Etikett med underbara Kalle som gör ett fantastiskt jobb med att påminna hela vårt hetsiga land om att det är okej att ha roligt och njuta av träning, precis så som jag gjort hela dagen idag!

Imorgon ska jag på städdag i bostadsföreningen och det känns inte ens jobbigt just nu, så glad är jag! Därefter ska jag köra lite axlar på AA Elit, det ser jag framemot! Och håller humöret i sig så kanske jag berättar om något kul som kommer hända i mitt liv i sommar! Spännande!! Missa inte det!

/ Filip

 

11251426_10152884084377549_559365134_n

 

kommentarer, 371 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com