Sluta kohandla

20 januari, 2015
20 januari, 2015

Imorse var det tänkt att jag skulle riva av ett benpass på följt av lite cardio på AA Elit.
Blev det så då? Nej absolut inte för när Filip väcktes av väckarklockan från helvetet var han inte på bästa humör utan bestämde sig för att snooza lite, och lite till och någon timme till…

Förhandlade med mig själv så långt att jag skippade benpasset på morgonen och bestämde mig för att ta en promenad istället.. Men när jag stiger upp ur sängen och tittar ut så är allt jag ser SNÖ fucking SNÖ!

Så går det när man kohandlar med sig själv om träning och avviker från den ursprungliga planen! Man får bita i den gula snön, se glad ut och dra på regnstället! Sen är det bara att ut och traska i snön!

Föreläsning och lite jobb på det följdes med ett benpass på AA Elit. Så här såg det ut!
Hacksquat 4×15
Benspark 4×15
Utfall i Smith 4×12
Baksida, liggande 4×15
Raka mark 4×15
Stående vadpress 4×12
Benlyft 3×15
Tog det lite lugnt idag då det var ett tag sedan jag körde ben riktigt hårt och förra veckan kunde jag knappt gå!
Over and Out!
/F
IMG_0535
kommentarer, 251 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com