Det ska vara en man i köket!

16 november, 2014
16 november, 2014

Hur manligt och brutalt det än kan låta att dricka sin äggvita rå så har vi alla en gräns. Efter att har druckit ett antal liter rå äggvita till frukost, mellanmål och kvällsmål så kände jag häromdagen att det fick räcka.

Först vill jag bara understryka att det är oerhört manligt att laga god mat och det är inte det minsta fjolligt att använda sig av exotiska kryddor eller känna sina begränsningar vad gäller rå äggvita. Det gör dig alltså inte till mindre man för att du väljer att då och då värma din äggvita i ugnen tillsammans med lite väldoftande kryddor!

Nu när genus frågorna är avklarade så kan vi dra på oss förklädet och kasta oss in köket för att göra den där äggvitan lite godare! Här är receptet!

Recept

1. Häll ingredienserna i en mixer och väck grannarna

2. Häll smeten i en ungsform (teflon ger bäst resultat)

3. Ställ i ungen ca 6 min 170*

4. Låt stå en liten stund innan servering. Njut!

Ingredienser

3dl Äggvita
1,5dl Havregryn
1dl BodyScience Diet Fuel Choklad
Kanel
Kaffe (väldigt lite kaffe)

Mängden är justerbar utefter energiintag, men proportionerna är de jag har använt.

Så där har ni ett fint recept på hur man gör sin dietfrukost lite godare. Har gjort samma sak på kvällen men då använder jag BodyScience Casein Dubble Rich Choklad och tar bort havregrynen.

Enjoy!

/ Filip

 

IMG_0266

 

IMG_0269

Kommentarer

kommentarer

Filip Eliasson

Posts Twitter Facebook Google+

Bor i Malmö, studerar Idrottsvetenskap, arbetar som Personlig tränare och tävlar i Classic Bodybuilding. Kontakt:fe@filipeliasson.com